11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea II Craiova s-a înclinat în faţa formaţiei CSM Slatina

Amical / Universitatea II Craiova s-a înclinat în faţa formaţiei CSM Slatina

Echipa a doua a clubului Universitatea Craiova a susţinut în această dimineaţă cel de-al doilea test al verii. Astfel, după înfrângerea suferită săptămâna trecută la Roşiori, 0-2 cu Sporting, „speranţele“ Ştiinţei au pierdut cu 4-2 întâlnirea de pe malul Oltului cu CSM Slatina.

Echipa gazdă şi-a păstrat mulţi jucători din lotul cu care a retrogradat anul trecut din Liga 2 şi asta s-a cunoscut, mai ales în prima repriză, pe care a câştigat-o cu 3-0. În cea de-a doua parte, alb-albaştrii, aflaţi la două săptămâni distanţă de la reluarea pregătirilor, au etalat un joc mai bun şi mai eficient, dovadă fiind că s-au impus cu 2-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dorin Toma (2), Neicu şi Cătălin Doman.
Pentru Universitatea II Craiova au înscris Danciu şi Ricman.

CSM Slatina: Preduţ – Enache, Manea, Bărbuţi, Dinu, Dorin Toma, Popescu, Constantin Radu, Necşulescu, Gavrilaş, Neicu. În minutul 70 au intrat următorii: Velcu – Stan, Preda, Sălcianu, Pisăru, Grigore, Cincă, David Oprescu, Cătălin Doman, Rareş Deta, Alexandru Popovici.

Universitatea II Craiova, prima repriză: Păuşescu – Olteanu, Neţoiu, Brăşfăleanu, Benga – Guţă, Domnu – Călin, Mitru, Bană – Popa.
Universitatea II Craiova, repriza a doua: Bănuţă – Mocanu, Buşu, Hrelea Dăescu, Ciolacu – Dumitraşcu, Sala – Ricman, Danciu, Iepure – Atanas Trică.

Alexandru Stoica, mulţumit de atitudine

Noul antrenor principal al Universităţii II Craiova, Alexandru Stoica, a declarat că este mulţumit de modul cum s-au prezentat puştii săi în faţa mult mai experimentatei CSM Slatina.

„Slatina are un lot puternic, cu jucători de Liga a 2-a şi chiar de Liga 1. Ei au susţinut mai multe amicale în această vară şi contează mult acest aspect. Dar băieţii mei s-au ţinut bine. Sunt mulţumit de modul cum ne-am prezentat, ţinând cont de perioada de pregătire în care ne aflăm. Căutăm totodată şi o formulă bună de joc. Sunt cuminţi şi muncitori şi asta mă bucură enorm. Nu vom pleca nicăieri, ne antrenăm pe plan local. Îmi pare rău că este prea cald şi nu putem susţine câte două antrenamente, dar asta este“, a declarat Alexandru Stoica, pentru Gazeta de Sud.

Cât despre promovarea sa de la Under 17, la echipa a doua a clubului, Alex Stoica a spus:
„Nu e ceva neobişnuit, pentru că eu cunosc toţi jucătorii şi asta a contat. Cu siguranţă este un alt nivel, pentru că este Liga a 3-a, dar vom munci mult cu aceşti jucători tineri şi va fi bine. Cred că avem un lot cu o medie de vârstă de 17 ani şi un pic, dar avem tineri cu multă calitate. Am început de două săptămâni pregătirea şi totul e ok“.

Pentru Universitatea II Craiova urmează un joc amical cu Minerul Costeşti. Testul cu formaţia vâlceană va avea loc vineri, de la ora 10.30, pe stadionul „Extensiv“.

Citeşte şi: S-a stabilit organigrama Centrului de Copii şi Juniori de la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS