14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League / Eliminaţi Laci, că vă găsesc dracii!

Conference League / Eliminaţi Laci, că vă găsesc dracii!

Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, formaţia FK Laci. Confruntarea contează pentru manşa a doua a turului doi preliminar din Conference League şi pleacă de la scorul de 0-1, rezultat înregistrat în Albania.

UEFA a desemnat o brigadă de arbitri din Finlanda pentru jocul din Bănie. Astfel, site-ul forului continental l-a indicat central pe Mattias Gestranius. Asistenţi vor fi Mikko Alakare, respectiv Veli-Matti Leppänen, iar al patrulea oficial Joni Hyytiä.

Confruntarea cu Laci este extrem de importantă pentru alb-albaştri. Spunem asta pentru că Nicuşor bancu şi colegii săi au de remediat imaginea lăsată în ultimul timp. În plus, ratarea calificării în turul următor ar însemna irosirea unei munci asidue, depusă în sezonul trecut, dar şi o a doua ruşine consecutivă pe plan european, după „episodul“ Tbilisi.

Reghecampf: Vom face tot ce putem ca să ne calificăm

Acest joc cu Laci înseamnă şi debutul antrenorului Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că rezultatul din tur nu este just şi a punctat că timpul scurt nu-i va permite să-şi pună amprenta asupra jocului, astfel că va lucra doar la mentalitatea jucătorilor.

„Cred că rezultatul din tur nu este unul corect. Au fost câteva şanse foarte mari din partea noastră şi nu s-a înscris un gol. În schimb s-a primit un gol pe un contraatac al echipei noastre şi un contraatac al echipei din Albania. Noi trebuie să intrăm concentraţi, să încercăm să marcăm şi cu siguranţă vom reuşi acest lucru. Începem cu un meci dificil, dar sunt sigur că jucătorii vor fi mult mai motivaţi şi vor încerca să joace mult mai bine. Este un meci foarte important pentru noi şi voi vorbi cu băieţii. Trebuie concentrare multă şi să ne strângem cu toţii, să încercăm să ne calificăm mai departe în această competiţie. În momentul de faţă nu pot lucra decât la un singur lucru: la mentalitatea jucătorilor. Încerc să le dau încredere şi să-i încurajez“, a spus noul antrenor al Ştiinţei.

„Ar fi o mare ruşine dacă nu ne-am califica. Nu ar fi un dezastru, dar ar fi un obiectiv pierdut din partea noastră şi trebuie să ni-l asumăm. Nu putem veni în faţa dumneavoastră şi să vă spunem că o să câştigăm meciul. O să facem tot ceea ce putem să-l câştigăm. Da, ar fi o bulină neagră pentru toată mişcarea de la Universitatea Craiova dacă nu ne-am califica. Sper să avem şi puţin noroc, pentru că acolo norocul nu a fost de partea noastră. Vom face tot ce putem ca să ne calificăm, asta vă pot spune 100%“, a completat Reghecampf.

„Reghe“ nu va putea miza în acest joc pe Andrei Ivan şi Antoine Conte, ambii fiind accidentaţi. De notat faptul că a revenit la echipă mijlocaşul Antoni Ivanov. În schimb, staff-ul tehnic nu-l va mai cuprinde şi pe secundul Octavian Benga, adus de Mihai Rotaru în mandatul lui Corneliu Papură.

Sorin Cârţu exclude eliminarea din Conference League

La rândul său, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, nici nu a vrut să audă de vreun rezultat nefast în jocul cu FK Laci.

„Ar fi dezamăgitor pentru tot ceea ce înseamnă dragostea pentru Universitatea Craiova. Mă gândesc la suporteri, ce şoc ar fi pentru ei… Dar şi pentru noi, pentru că suntem preocupaţi tot timpul să asigurăm cele mai bune condiţii jucătorilor. Dar uneori se pot întâmpla şi partide de tipul celei din Albania. Eu nici nu vreau să mă gândesc că echipa nu se va califica“, a subliniat Sorin Cârţu.

Citeşte şi: Liga Campionilor / CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS