5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiași, corectată de Pandurii Târgu Jiu

Amical / CSO Filiași, corectată de Pandurii Târgu Jiu

Formațiile oltene CSO Filiași și Pandurii Târgu Jiu s-au întâlnit în această dimineață, pe stadionul „Orășenesc“, într-un joc amical. Câștig de cauză a avut fosta divizionară secundă, cu 3-1.

CSO Filiași a deschis scorul prin Dănescu, dintr-un penalti (’58). Replica gorjenilor a venit după minutul 80, prin Acosta, Tănăsoiu și Dănuț Dumitrescu (autogol). Un factor important l-a jucat faptul că tehnicianul gazdelor a trimis în teren mai mulți juniori veniți în probe.

CSO Filiași: Alex Șerban (’30, Constantinescu; ’60, Mișu) – Dănescu, Calu, Tătaru, Vlad Popa – Pencea, Vâlcică, Rogoveanu – Săulescu, Fotescu, Vespe. La pauză au mai intrat Bubuioc, Simionescu și Fueru, iar din minutul 75: Pârvu, Georgescu, Manolache și câțiva juniori veniți în probe.

De remarcat absențele lui Armășelu, Dina, Duriță și Militaru, toți accidentați.

„A fost un test bun pentru ambele echipe. Am condus până în minutul 80, când au intrat mai mulți jucători tineri și asta s-a cunoscut. Nu m-a interesat rezultatul și modul de exprimare din teren, iar din această privință sunt mulțumit ținând cont de momentul de pregătire în care ne aflăm“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru GdS.

Acesta este cel de-al doilea test susâinut de CSO Filiași, de la reunire. În primul, doljenii s-au impus categoric, scor 3-0, în fața formației bulgare Bdin Vidin. Pentru elevii lui Mario Găman urmează un amical cu CSM Slatina.

Citește și: Amical / CSO Filiași – Bdin Vidin, scor 3-0. Doljenii au făcut legea pe teren! (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS