17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJucătorii şi oficialii lui Boca Juniors, eliberaţi pe cauţiune după incidentele din Brazilia

Jucătorii şi oficialii lui Boca Juniors, eliberaţi pe cauţiune după incidentele din Brazilia

Jucătorii şi oficialii echipei argentiniene Boca Juniors au fost eliberaţi pe cauţiune, miercuri, după 12 ore de arest în Brazilia, în urma gravelor incidente care au urmat eliminării lor din optimile de finală ale competiţiei Copa Libertadores.

Eliminaţi la loviturile de departajare (1-3) de către Atletico Mineiro, jucătorii argentinieni, nemulţumiţi că li s-a refuzat un gol considerat valabil în repriza secundă, au provocat o încăierare generală şi au distrus mobilierul în tunelul de acces la vestiare. Incidentele au fost atât de grave, încât poliţia a fost nevoită să intervină cu gaze lacrimogene.

Conform forţelor de ordine, cel puţin opt membri ai delegaţiei echipei Boca Juniors, între care jucători, antrenori şi oficiali, au fost identificaţi de camerele de supraveghere în timpul încăierării. Persoanele în cauză sunt acuzate de vătămări corporale, agresiune şi distrugere de bunuri publice.

Clubul a fost lezat fără ruşine de o interpretare răuvoitoare şi intenţionată a tehnologiei VAR (arbitrajul video)”, a reacţionat preşedintele lui Boca, Jorge Ameal.

Patru membri ai delegaţiei argentiniene au semnat un document în care se angajează să se prezinte în faţa unei instanţe la o dată ulterioară.

Conform postului de radio Itatiaia din Belo Horizonte, Boca Juniors a achitat o cauţiune în valoare de 9.000 de reali (1.700 de dolari).

Citeşte şi: FK Laci – Universitatea Craiova se transmite la TV! Unde se poate vedea meciul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS