22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMutu: „Mi-a plăcut cum a jucat echipa, dar s-a văzut că avem ceva probleme“

Mutu: „Mi-a plăcut cum a jucat echipa, dar s-a văzut că avem ceva probleme“

FCU a pierdut la debutul în Liga 1, 2-3 cu CFR Cluj, iar antrenorul Adrian Mutu s-a arătat cât de cât mulțumit de ceea ce a văzut la primul meci oficial al echipei sale. De asemenea, acesta a recunoscut că formația pe care o pregătește mai are nevoie de ritm pentru a ajunge departe.

„Am întâlnit campioana, o echipă valoroasă. Am încercat după posibilitățile noastre să ținem cât mai mult de minge. A fost un meci spectaculos și mă bucur că băieții au avut putere să revină de la 2-0. Avem nevoie de ritm, s-a văzut că avem ceva probleme în repriza secundă. Mi-a plăcut cum a jucat echipa în unele momente. Ne-am asumat ceva riscuri, în special când construiam de la portar, dar încet-încet ne formăm propria identitate ca joc. Dacă vom juca cu ambiție ca astăzi, sigur vom pune multe probleme echipelor mari. Urmează Dinamo, va fi un meci mai special, pentru că am și jucat acolo. Mă gândesc la recuperarea jucătorilor acum, iar apoi vom începe pregătirile și pentru acel joc“, a spus Adi Mutu, la finalul meciului cu CFR.

De partea cealaltă, chiar dacă echipa sa a câștigat, tehnicianul Marius Șumudică nu a fost deloc mulțumit de numărul mare de ocazii pe care echipa sa le-a irosit. Totodată, acesta nu-și explică cum de arbitrul nu a putut vedea un fault clar în careu la Camora, la scorul de 2-2.

„Ce emoții să ai dacă sunt câte 13-14 situații de a marca și nu o faci? Îmi pregătesc echipa special să marcăm, nu întâmplător ajungem acolo. Jucăm plăcut, ajungem să marcăm, dar luăm gol din faze fixe. Trebuie să reglăm rapid această treabă. Am avut și un penalti clar la Camora, ce mai putem face? Nu se poate la scorul de 2-2, la acțiune de gol și la un asemenea fault, să nu dai penalti. Nu sunt adeptul fotbalului închis, vreau să fac spectacol și să înscriu mai mult decât adversarul. Plăcerea unui antrenor este când întreg stadionul își aplaudă echipa“, a punctat Șumudică.

Citește și: FCU, debut cu înfrângere în Liga 1. Meci cu cinci goluri în Ardeal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS