7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBucurie mare în rândul „leilor”! Vezi declaraţiile de după câştigarea Supercupei!

Bucurie mare în rândul „leilor”! Vezi declaraţiile de după câştigarea Supercupei!

-

Universitatea Craiova şi-a trecut în cont cel de-al doilea trofeu consecutiv, Supercupa României, după ce s-a impus cu 4-2, la penaltiuri, în faţa campioanei CFR Cluj. La finalul întâlnirii, alb-albaştrii au radiat de fericire. Vezi ce au declarat Alex Cicâldău, Dan Nistor, Bogdan Vătăjelu şi Mirko Pigliacelli, eroul Ştiinţei!

Alex Cicâldău:

„Cu siguranţă acest trofeu ne dă un moral foarte bun. Este al doilea la rând şi privim campionatul cu foarte mare încredere. Nu cred că nu ne cresc pretenţiile, pentru că întotdeauna au fost aşteptări foarte mari la Craiova. Chiar dacă până acum nu am reuşit să câştigăm campionatul, în fiecare an începem cu gândul de a câştiga trofee“.

Dan Nistor:

„Începem să învăţăm să câştigăm trofee. Astăzi a fost un joc destul de greu. Cei de la CFR s-au apărat foarte bine şi eu zic că la penaltiuri putea câştiga oricine. Cred că este un trofeu meritat şi ne va da putere de muncă pentru viitor. Ieri (vineri – n.r.), la antrenamentul oficial de aici, de pe Arena Naţională, am exersat loviturile de pedeapsă. Majoritatea au ratat, dar, din fericire, astăzi au înscris“.

Bogdan Vătăjelu:

„Ne bucurăm pentru trofeu. Avem două consecutive şi avem un start foarte bun de sezon pentru noi şi sper să ne ajute foarte mult pe viitor. Supercupa e un trofeu important, dar toată lumea îşi doreşte campionatul şi ăsta este lucrul primordial pentru noi“.

Mirko Pigliacelli:

„Când a fluierat arbitrul finalul meciului ştiam deja că am câştigat. E prea simplu la penalti! Pentru mine penaltiurile nu se antrenează. Sunt emoţii pentru fotbaliştii care execută, au presiune din partea suporterilor, e altceva… Nu ai cum să antrenezi penaltiurile, ca portar“.

Citeşte şi: Ştiinţa a câştigat şi Supercupa României! Mirko Pigliacelli, erou pentru olteni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și doi răniți într-o explozie neurmată de...

O femeie a murit și alte două persoane au...

ȘTIRI GdS