7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCopa America / Neymar: Brazilia - Argentina este finala pe care visat mereu să o joc

Copa America / Neymar: Brazilia – Argentina este finala pe care visat mereu să o joc

Atacantul brazilian Neymar a afimat că meciul de duminică, de la ora 3.00, pe „Maracanã“ din Rio de Janeiro, împotriva Argentinei, care va stabili câştigătoarea trofeului Copa America, este finala pe care a visat mereu să o dispute, informează EFE, citată de Agerpres.

„Este finala pe care am visat mereu să o joc. Finala pe care toată lumea căreia îi place fotbalul o aşteaptă de la o Copa America. Un Brazilia – Argentina este un clasico de mulţi ani, deoarece ambele echipe sunt mari“, a precizat Neymar într-un videoclip difuzat de Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF).

„Este pentru toate titlurile pe care le-au câştigat deja, pentru toţi cei care au trecut deja prin echipele naţionalei, pentru cei care sunt astăzi. Este o onoare pentru mine să fac parte din această echipă de jucători brazilieni. Este evident că dorinţa de a câştiga este imensă“, a subliniat jucătorul lui PSG.

„Voi da totul pentru a câştiga acest titlu“

Neymar şi-a amintit că la finala ediţiei precedente din Copa America, pe care a Brazilia a câştigat-o în 2019, cu Peru, tot pe stadionul Maracana, a fost nevoit să urmărească jocul din tribune. Asta din cauza unei accidentări pe care a suferit-o înaintea turneului.

„Am suferit mult atunci. Ştiam că aş fi putut să fiu acolo pe teren dar din păcate, din cauza unei accidentări, am rămas în afara lotului. Este prima mea finală de Copa America şi voi da totul pentru a câştiga acest titlu“, a mai spus Neymar.

Brazilianul s-a referit şi la prietenia sa cu starul argentinian Lionel Messi, cu care a împărţit vestiarul la FC Barcelona timp de patru ani, înainte de a pleca la Paris Saint-Germain.

„Am spus mereu asta. Este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată jucând. Este un mare prieten, doar că acum suntem într-o finală şi suntem rivali. Vreau să cuceresc acest titlu care este primul, ca şi în cazul său. Ştiu că a luptat mult pentru un trofeu cu Argentina. Dacă nu eram eu în finală şi nici Brazilia, aş fi fost mereu un fan al Argentinei“, a adăugat Neymar.

Până duminică, la Copa America se va juca finala mică. Meciul pentru locul 3, Columbia – Peru, se desfăşoară sâmbătă, de la ora 3.00, pe „Estádio Nacional de Brasília“.

Citeşte şi: „Leii“ au plecat optimişti spre Capitală: „Sperăm să aducem Supercupa în Bănie!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS