12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEuro 2020 / Ovidiu Haţegan, desemnat al patrulea oficial la semifinala Anglia - Danemarca

Euro 2020 / Ovidiu Haţegan, desemnat al patrulea oficial la semifinala Anglia – Danemarca

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat ca al patrulea oficial la semifinala 2 de la EURO 2020, dintre selecţionatele Angliei şi Danemarcei. Aceasta este programată miercuri, 7 iulie, de la ora 22.00, pe stadionul „Wembley“ din Londra.

Conform site-ului UEFA, meciul Anglia – Danemarca va fi condus de o brigadă olandeză. Arbitru central va fi Danny Makkelie, iar asistenţi Hessel Steegstra şi Jan de Vries. În camera VAR vor fi olandezii Pol van Boekel şi Kevin Blom, germanul Christian Gittelmann şi polonezul Pawel Gil.

Haţegan a condus la centru două meciuri de la EURO 2020, Polonia – Slovacia (1-2) şi Italia – Ţara Galilor (1-0). În ambele confruntări a arătat un cartonaş roşu, în speţă polonezului Grzegorz Krychowiak, respectiv galezului Ethan Ampadu.

De asemenea, Haţegan a fost al patrulea oficial la meciurile Portugalia – Franţa (2-2, în faza grupelor), Danemarca – Ţara Galilor (4-0, în optimile de finală) şi Spania – Elveţia (3-1 după loviturile de departajare, în sferturile de finală).

Semifinala Italia – Spania, arbitrată de nemţi

Cealaltă semifinală de la Euro 2020, prima de altfel, Italia – Spania, programată marţi, de la ora 22.00, tot pe stadionul „Wembley“, va fi arbitrată de o brigadă din Germania. Aceasta va fi compusă din Felix Brych (central) şi Mark Borsch, respectiv Stefan Lupp (asistenţi). Al patrulea oficial va fi rusul Sergei Karasev.

În camera VAR se vor regăsi Marco Fritz, Christian Dingert, Christian Gittelmann şi Bastian Dankert, toţi din Germania.

Citeşte şi: Sorin Cârţu, încântat de transferurile din această vară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS