6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAgentul lui Pigliacelli admite că Mirko ar putea pleca de la Universitatea Craiova

Agentul lui Pigliacelli admite că Mirko ar putea pleca de la Universitatea Craiova

Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, a afirmat ieri că portarul italian ar putea încheia „socotelile“ cu Universitatea Craiova. Ales cel mai bun portar din Liga 1 în ediția trecută, Mirko Pigliacelli nu s-a arătat încântat de venirea lui David Lazar la echipă, temându-se că va fi preferat fostul portar al Astrei. El mai are contract cu Știința doar până pe 30 iunie 2022 și nu este exclus ca oficialii clubului să-i dea drumul dacă vine vreo ofertă concretă și corectă.

„Mirko este în România de trei ani și a fost desemnat cel mai bun portar din România, la fel ca acum trei ani. Vorbim despre un portar de calibru internațional. Are peste 100 de meciuri în prima ligă și a stabilit un record. Este portarul străin cu cele mai multe meciuri consecutive. Are experiență și mă aștept să primească oferte și să existe interes. Apoi vom discuta cu Craiova“, a declarat Danilo Caravello, pentru tuttomercatoweb.com.

Mirko Pigliacelli are o cotă de piață bună

Mirko Pigliacelli se află în pregătire cu Universitatea Craiova în Austria. În sezonul trecut a bifat 47 de meciuri, fiind integralist în toate partidele Științei. 25 de partide fără gol încasat a strâns italianul în stagiunea precedentă.

În momentul de față, portarul italian al Universității Craiova de 27 de ani și 1.84 metri este cotat de Transfermarkt la 1.500.000 de euro.

Mirko Pigliacelli a mai evoluat la Pro Vercelli, Roma Primavera, Reggina, Trapani, Frosinone, Pescara și Sassuolo.

În afara lui Mirko Pigliacelli, Universitatea Craiova mai are trei portari la prima echipă: David Lazar, Laurențiu Popescu și Denis Rusu.

Citește și: Copa America / Victorii „scurte“ în etapa 2 din Grupa A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS