13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova și Stephane Acka s-au despărțit oficial! Vezi comunicatul clubului!

„U“ Craiova și Stephane Acka s-au despărțit oficial! Vezi comunicatul clubului!

„U“ Craiova și Stephane Acka și-au încheiat colaborarea în această vară. Jucătorul ivorian, care a fost transferat în prima ligă din Israel, părăsește Bănia după două sezoane. Anunțul a fost făcut de către club, printr-un comunicat.

„Mulțumim, Stephane Acka! Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că fundașul central ivorian a fost transferat definitiv la formația Hapoel Ironi Kiryat Shmona. Mult succes în continuare, Stephane!“, precizează clubul alb-albastru.

Acka a semnat un contract pe doi ani cu gruparea care a terminat campionatul trecut pe locul șase în prima ligă din Israel.

În stagiunea precedentă, Acka a bifat 14 prezenţe pentru Craiova. El a evoluat pentru Universitatea între 2014 şi 2017 şi apoi din 2019, între timp jucând în Turcia, la Erzurumspor. În total, fundaşul ivorian a adunat 132 de meciuri pentru trupa alb–albastră, marcând un singur gol.

În vara aceasta, Universitatea Craiova a mai renunţat la trei jucători, Alexandru Tudorie, Juan Camara şi Andrei Marinescu. Noutățile din lot sunt portarul David Lazar, portarul adus de la Astra, și mijlocașul Alexandru Mărieş, transferat de la Comuna Recea. Totodată, Gustavo şi Markovic au revenit după împrumuturi.

Citește și: „U“ Craiova a anunţat adversarele din amicale. Vezi cu cine vor juca alb-albaştrii în Austria!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS