21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFanii Ştiinţei, la datorie. Vezi câte abonamente s-au vândut!

Fanii Ştiinţei, la datorie. Vezi câte abonamente s-au vândut!

Universitatea Craiova rămâne o echipă foarte iubită în întreaga ţară, iar o dovadă în acest sens vine este redată de numărul abonamentelor vândute. Numai puţin de 2000 de abonamnente au fost achiziţionate în doar 4 zile de când au fost puse în vânzare! Asta în condiţiile în care conducătorii Ştiinţei nu au excelat deloc la capitolul achiziţii.

„Aproximativ 2000 de abonamente au fost achiziționate în doar 4 zile. Grăbește-te să îți ocupi locul în ‘vulcanul’ alb-albastru și hai să luptăm împreună în noul sezon!“, au scris reprezentanţii Universităţii Craiova într-o postare pe pagina de Facebook.

Reamintim că un abonament aduce cu el dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului din Bănie.

Altfel, jucătorii Universităţii Craiova au cam încheiat vacanţa. O parte dintre fotbaliştii clubului, în special tinerii, vor efectua mâine dimineaţă vizita medicală. Restul se vor prezenta la Policlinica pentru Sportivi joi după amiază, când se va pleca şi în stagiul de pregătire din Austria (17 iunie – 3 iulie).

Citeşte şi: Știința are grijă de fanii fideli și le dă putere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS