12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVlad Chiricheș: „Cred că ne-am ridicat la un nivel foarte bun“

Vlad Chiricheș: „Cred că ne-am ridicat la un nivel foarte bun“

Fost jucător în Anglia, la Tottenham, Vlad Chiricheș a declarat la finalul amicalului Anglia – România, scor 1-0, că este mândru de colegii săi, iar acesta poate fi un punct de plecare. Fundașul nostru, care a comis un penalti, dar a fost salvat de Niță, crede că trebuie acordat credit stilului de joc propus de Mirel Rădoi.

„Foarte frumoasă revenirea în Anglia. Cred că ne-am ridicat la un nivel foarte bun și am arătat că putem face față Angliei. Sunt patru înfrângeri, dar cred că în seara asta am demonstrat că avem atitudine. Am reușit să trecem peste eșecul cu Georgia și să avem o atitudine bună, să avem încredere, să venim în Anglia să jucăm, să fim agresivi, să pasăm, să avem posesie. E clar că a fost un meci greu, cu o echipă puternică, dar ne-am ridicat la valoarea lor. Eu sunt mândru de băieți și de ce au arătat în seara asta“, a spus Chiricheș, la Pro X.

„Am avut un joc bun, un joc solid“

„Cred că e un moment bun să plecăm de aici. Am avut un joc bun, un joc solid în seara asta. Dacă o să continuăm așa, cred că putem reveni în lupta pentru calificare. Nu m-am gândit la critici. Știm că trebuie să ne îmbunătățim jocul pe fază defensivă. Cred că ar trebui să fim optimiști și să dăm mai multă încredere acestui stil de joc și să încercăm să dominăm echipele contra cărora vom juca.

Nu sunt de acord că e cel mai negru moment din istoria naționalei, dar e păreărea fiecăruia. Noi am încercat azi să jucăm foarte bine, să avem posesie și e clar că trebuie să ne îmbunătățim jocul, să fim mai buni. Noi doar la asta trebuie să ne gândim, nu la ce spun cei din jur“, a declarat Chiricheș.

Citește și: Amical / Anglia – România 1-0. Tricolorii n-au jucat rău deloc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS