3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFotbalistele Universității Craiova le-au „pedepsit“ pe arădence

Fotbalistele Universității Craiova le-au „pedepsit“ pe arădence

Echipa feminină de fotbal sub 15 ani a Universității Craiova merge ceas. După victoria de la Timișoara, elevele cluplului de antrenori Aurora Ungureanu – Dobre și Marian Dobre le-au îngenuncheat astăzi pe oaspetele de la UTA Arad. A fost 8-1 pentru „leoaice“ pe „Aripile“, dar diferența este un pic cam drastică în raport cu jocul. Partida a contat pentru etapa a 2-a din Liga de Junioare U15.

Golurile Universității Craiova au fost marcate de Larisa Balaban (3), Karina Tudor (3) și Isabela Lazăr (2).

„A fost un joc frumos, cu un ritm bun și cu ocazii multe de ambele părți. Am întâlnit o echipă bună, dar noi am fost mai hotărâte și mai ‘înțepate’, ca să zic așa, și ne-am impus. Fetele au făcut pe teren exact ceea ce lucrăm la antrenamente, iar asta mă bucură foarte mult“, a declarat Aurora Ungureanu – Dobre, pentru GdS.

Universitatea Craiova U15: Gabriela Olaru – Alexandra Gîrniceanu, Anisia Tică, Alexandra Bărăgan, Rihana Hoară – Alexandra Frăsineanu, Isabela Lazăr, Crina Cinteză – Ariana Mic, Karina Tudor, Larisa Balaban. Au mai intrat: Maria Dudău, Ana Olteanu, Estera Orășel, Claudia Tănase.

Vine derbiul cu Piteștiul

În celălalt meci din seria 6, ACS Campionii FC Argeș s-a impus în Banat, cu 5-1, în fața echipei Juventus Timișoara. Gruparea piteșteană, lider în clasament, este viitoarea adversară a Universității Craiova. Meciul se va disputa pe 5 iunie, de la ora 18.00, în Complexul Sportiv „Nicolae Dobrin“.

„Și noi, și ele, avem victorii pe linie. Va fi un meci interesant, din care noi, fiind o echipă nou formată, avem numai de învățat. Mergem la Pitești să obținem un rezultat bun“, a comentat Aurora Ungureanu – Dobre.

Clasament seria 6: 1. Campionii FC Argeș 6 puncte (golaveraj 18-4), 2. Universitatea Craiova 6 (10-2), 3. Juventus Timișoara 0 (2-7), 4. UTA Arad 0 (4-21).

Citește și: Liga Elitelor U17 / „U” Craiova s-a înclinat în faţa Viitorului şi în returul semifinalelor (GALERIE FOTO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS