14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Tudorie, temperat în privința finalei Cupei României

Alex Tudorie, temperat în privința finalei Cupei României

La finalul confruntării de la Târgu Jiu, acolo unde Universitatea Craiova a consfințit calificarea în finala Cupei României, în dauna formației Viitorul Pandurii, atacantul Alexandru Tudorie s-a arătat încântat de cele reușite. Întrebat de finala cu Astra Giurgiu, Tudorie a punctat că Știința nu este favorită să câștige la Ploiești.

„A fost un meci spectaculos. Mă bucur că am marcat și că am reușit să ne calificăm în finala Cupei. Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriți cu Astra. În finală se poate întâmpla orice. Trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate, să intrăm motivați în teren și să câștigăm trofeul“, a subliniat Alex Tudorie.

Întrebat despre meciurile din Liga 1, Alexandru Tudorie a punctat că Universitatea Craiova nu arbitrează luptala titlu, ci chiar mai luptă pentru el.

„De ce, nu mai sunt șanse? Noi credem până la final! Intrăm motivați la fiecare meci și poate vom reuși să obținem 9 puncte din aceste trei meciuri și ele (CFR și FCSB – n.r.) să facă mai puține puncte. Cât timp există șanse matematice, de ce să nu credem? La final vom vedea unde vom fi. Avem absențe importante, dar cine va intra sper că o să-și facă treaba foarte bine și să facem jocuri bune“, a declarat Tudorie.

Citește și: Cupa României / „U“ Craiova merge în finală, dar după un joc modest la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS