7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” Craiova - Sepsi / Marinos Ouzounidis: „A venit timpul ca ei să piardă în deplasare”

„U” Craiova – Sepsi / Marinos Ouzounidis: „A venit timpul ca ei să piardă în deplasare”

-

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a prefaţat confruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, programată sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Confruntarea contează pentru prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

„O să vedem dacă vom lupta până la final pentru titlu”

Tehnicianul Ştiinţei este convins că misiunea alb-albaştrilor va fi una dificilă. Grecul consideră însă că elevii săi sunt pregătiţi şi vor da totul pe teren pentru a obţine victoria.

„Mă aştept la un meci dificil, pentru că Sepsi este o echipă bună, care aleargă mult, este organizată. Va fi greu pentru noi. Trebuie să muncim mult în teren şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga acest meci. Este ok că începem cu Sepsi, chiar dacă aceasta nu a pierdut în deplasare cu primele trei clasate. Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off, unde sunt cele mai bune formaţii din campionat. Nu poţi să spui că un joc este mai uşor şi altul mai greu. Noi avem un obiectiv de îndeplinit şi trebuie să luăm punctele. Nu va fi uşor să-i învingem pe cei de la Sepsi, dar vom încerca. Statistica ne este favorabilă şi poate că a venit timpul ca ei să piardă în deplasare“, a declarat Marinos Ouzounidis.

„Sepsi stă bine din punct de vedere defensiv, sunt puternici la dueluri. De aceea trebuie să avem răbdare, să jucăm rapid şi să valorificăm spaţiile libere. Pentru mine este foarte important să ne impunem stilul de joc, să recuperăm mai repede balonul şi să fim mult mai eficienţi. O să vedem dacă vom lupta până la final pentru titlu. Este foarte important să începem cu o victorie, iar după vom vedea ce va mai fi. Nu vreau să vorbesc despre ce ar putea fi peste două luni. Avem oponenţi valoroşi. Poţi să câştigi toate meciurile sau să le pierzi. Pentru mine este important să ne dăm tot concursul să fie bine“, a completat antrenorul elen.

Ofosu mai are de aşteptat

Marinos Ouzounidis nu s-a arătat deranjat de programul aglomerat de meciuri ale Universităţii Craiova. El a punctat că va apela la toţi jucătorii apţi, pentru ca Ştiinţa să lupte cu şanse reale atât la titlu, cât şi la Cupă.

„Nu este uşor să jucăm din trei în trei zile, dar prefer să jucăm aşa, decât să fim eliminaţi din Cupa României. O să avem nevoie de toţi jucătorii, trebuie să fie apţi şi pregătiţi să intre într-un meci. Pentru acest meci, cu Sepsi, suntem nevoiţi să apelăm la una sau două schimbări, dar această rotaţie este normală. Un astfel de program şi-l doreşte orice echipă… Să aibă meciuri în toate competiţiile şi să-şi îndeplinească toate obiectivele”, a spus antrenorul Ştiinţei.

În privinţa lui Reagy Ofosu, Marinos Ouzounidis a punctat că acesta mai are nevoie de timp ca să ajungă la o formă sportivă adecvată: „Ofosu a început să facă antrenamente cu echipa, dar trebuie să fim atenţi cu el. Sperăm să revină cât mai curând. Totul depinde de el”.

Liga 1

Play-off, etapa 1:

Sâmbătă, 17 aprilie – ora 20.30: Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe.
Duminică, 18 aprilie – ora 18.30: CFR Cluj – Academica Clinceni, ora 21.00: FCSB – FC Botoşani.

Clasament: 1. FCSB 33 puncte, 2. CFR Cluj 32, 3. „U“ Craiova 29, 4. Sepsi 23, 5. Clinceni 22, 6. Botoșani 21.

Play-out, etapa 1:

Vineri, 16 aprilie – ora 17.30: UTA Arad – FC Viitorul, ora 20.30: Astra – Dinamo.
Sâmbătă, 17 aprilie – ora 15.00: Chindia Târgovişte – Hermannstadt, ora 17.30: Gaz Metan Mediaş – Voluntari.
Duminică, 18 aprilie – ora 13.30: FC Argeş – Iaşi.

Clasament: 1. Argeş 20, 2. Chindia 20, 3. Astra 19, 4. UTA 19, 5. Mediaș 17, 6. Viitorul 16, 7. Voluntari 16, 8. Dinamo 14, 9. Hermannstadt 13, 10. Iași 13.

Citeşte şi: Liga 1 / CCA a stabilit brigada care va oficia meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS