10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUnited, Villarreal şi Roma, favorite la calificare. Slavia, egal mare la Arsenal

United, Villarreal şi Roma, favorite la calificare. Slavia, egal mare la Arsenal

Manchester United, Villarreal şi AS Roma au obţinut victorii în deplasare, joi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa. De partea cealaltă, formaţia la care evoluează Nicolae Stanciu, Slavia Praga, a remizat in extremis pe „Emirates“, cu Arsenal, scor 1-1, după un gol marcat în minutul 90+3.

Manchester United a învins-o pe Granada cu 2-0, prin golurile înscrise de Marcus Rashford (31) şi Bruno Fernandes (90 – penalty). Ibericii au avut o bară, prin Yangel Herrera, dar şi United a mai ratat o şansă de gol, prin Bruno Fernandes.

Villarreal a întrecut-o cu 1-0 pe Dinamo Zagreb, prin golul reuşit de Gerard Moreno (44), din penalty. Campioana Croaţiei a marcat prin Mislav Orsic, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

AS Roma s-a impus cu 2-1 la Amsterdam, în faţa lui Ajax. „Lăncierii“ au deschis scorul prin Davy Klaassen (39), după care au ratat un penalty prin Dusan Tadic (a apărat Pau Lopez), în min. 53. Lorenzo Pellegrini (57) şi Roger Ibanez (87) au întors scorul, pe parcurs, în favoarea „romanilor“, care astfel pornesc cu un avantaj important în returul de pe „Olimpico“.

În alt meci, Arsenal şi Slavia Praga au încheiat nedecis, 1-1, la Londra. „Tunarii“ au deschis scorul târziu, prin ivorianul Nicolas Pepe (86), dar campioana Cehiei a egalat în prelungiri, prin Tomas Holes (90+3). Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a jucat 84 de minute la cehi.

Meciurile retur din sferturile de finală vor avea loc joia viitoare.

Citeşte şi: Spectacol de calitate în „Bavaria“. PSG, învingătoare pe „Allianz“, cu Bayern

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS