23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă: "Vom câştiga cu 2-0 meciul cu Macedonia de Nord!"

Valentin Mihăilă: „Vom câştiga cu 2-0 meciul cu Macedonia de Nord!”

-

Fostul atacant al Universităţii Craiova, în prezent la Parma, Valentin Mihailă, a fost convocat în premieră la echipa naţională de seniori a României. „Ţintă” a declarat, astăzi, într-un interviu postat pe site-ul FRF, că România va câştiga cu 2-0 meciul cu Macedonia de Nord din debutul preliminariilor CM 2022. El a precizat că nu contează cine vor fi marcatorii golurilor.

„A fost minunat când am venit aici. Mi-am dorit asta de mult. Am spus mereu că visul meu este să joc la un Campionat European sau la o Cupă Mondială cu echipa naţională. Sper să mă impun, să fac faţă şi să îmi pun amprenta. Cred că vom câştiga cu 2-0 cu Macedonia de Nord. Nu pot spune marcatorii, pentru că nu ştiu cine va juca. Dar oricine va intra sper să joace bine. Nu contează cine înscrie, contează să câştige echipa”, a spus fotbalistul de 21 de ani, cotat de Transfermarkt la 6 milioane de euro.

Valentin Mihăilă se simte bine în Serie A

Mihăilă este de părere că fotbalul italian i se potriveşte. El a precizat că mai mulţi coechipieri ai săi s-au interesat de Dennis Man înainte ca acesta să ajungă la Parma.

„Fotbalul italian este foarte tacticizat, cu echipe care se apără foarte bine, dar cred că mie mi se potriveşte. Sunt la o echipă care încearcă să joace contraatacul, iar fiind jucător de viteză mă ajută puţin. Erau zvonuri că Dennis va veni, colegii mă întrebau de el, ce fel de jucător e, cu ce picior loveşte mingea şi aşa mai departe”, a menţionat Mihăilă.

Echipa naţională a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte pe 25 martie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, echipa similară a Macedoniei de Nord. Apoi, pe 28 martie, tot de la ora 21.45 şi tot pe Arena Naţională, tricolorii vor da piept cu Germania. În fine, pe 31 martie, de la ora 19.00, România va juca în deplasare împotriva Armeniei.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Citeşte şi: Liga 1 / LPF a anunţat echipa etapei a 28-a. Dan Nistor a revenit în prim plan!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS