16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdi Mititelu Jr., după eșecul de la Cluj: „Mă gândesc dacă mai merită să investesc“

Adi Mititelu Jr., după eșecul de la Cluj: „Mă gândesc dacă mai merită să investesc“

FCU are probleme din ce în ce mai multe în ultima perioadă, iar rezultatele negative au început să apară pe bandă rulantă. Trupa lui Stîngă a pierdut, vineri, meciul cu Universitatea Cluj, scor 0-1, iar acum a ajuns la trei meciuri consecutive fără succes în Liga 2, dintre care două eșecuri.

Suporterii oltenilor și-au manifestat nemulțumirea pe rețelele de socializare și chiar au trecut la amenințări pentru Ovidiu Stîngă.

Clonat deghizat, pentru binele tău, nu te mai întoarce cu echipa de la Cluj”, a fost mesajul postat la adresa lui Ovidiu Stîngă de o grupare a suporterilor craioveni.

Să investim, să nu investim…

Adrian Mititelu Jr., cel care conduce clubul, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare, a avut o reacție dură, criticându-i pe cei care nu au răbdare cu echipa.

În Craiova este de ajuns să pierzi două meciuri consecutiv (nemaicontând manierele) și să se uite tot binele făcut și proiectul început în vara lui 2017. Dacă cineva ne propunea ca în martie 2021 să fim pe primul loc în Liga 2, chiar și așa, cu bune și cu rele, cred că acceptam cu toții. Este clar că jocul echipei nu arată cum ne dorim, iar rezultatele din aceste trei etape sunt catastrofale, dar să nu uităm că nu este nimic pierdut, ba dimpotrivă. Victorii în următoarele două meciuri ne-ar asigura intrarea în play-off de pe locul 1“, a spus Adrian Mititelu Jr, citat de Digi.

Punctele le pierd jucătorii, nu Stîngă! Nu e vina lui Stîngă că unii jucători sunt indolenți pe teren  și fără atitudine! U Craiova 1948 SA investește 220.000 de euro lunar în tot ceea ce înseamnă salarii, prime, pregătire și condiții. U Cluj investește 100.000 de euro lunar. Mă gândesc dacă merită eforturile“, a continuat Adrian Mititelu Jr.

Citește și: Liga 2 | FCU, la cea de-a doua înfrângere consecutivă! Elevii lui Stângă, fără victorie în 2021!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS