15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu: „Avem o șansă fantastică să luăm Cupa anul acesta“

Sorin Cârţu: „Avem o șansă fantastică să luăm Cupa anul acesta“

Universitate Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, în sferturile Cupei României, cu scorul de 1-0, iar trofeul pare din ce în ce mai aproape de gruparea din Bănie. La finalul meciului, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a susținut că vede anumite schimbări în bine la formația olteană, după venirea lui Ouzounidis. Însă, acesta consideră că tehnicianul grec ar trebui să riște mai mult pe faza de construcție.

Nu vreau să mai discutăm acum de penaltiuri. Am controlat meciul în majoritatea timpului, victoria e meritată. Au avut și șanse în primele minute, cu bara lor. Echipa trebuie să înțeleagă că avem o șansă fantastică să luăm Cupa. Nu trebuie să scăpăm trofeul anul acesta. Nu e bine ce se întâmplă în campionat, să vedem ce putem să recuperăm în etapele următoare. Sunt două obiective: de a câștiga campionatul și Cupa. În campionat, nu putem să spunem că suntem în grafic.

Nu pot eu să zic de antrenor la televizor. Poate că ar trebui să riscăm mai mult pe construcție, când primim pasa între linii. Să se ducă jucătorii de combinație pe fundașii centrali adverși. Am marcat destul de puține goluri în 25 de partide. Avem totuși puține pentru obiectivul nostru de a câștiga campionatul. Acum doi-trei ani aveam mai multe. Eu văd niște lucruri. Se caută să se trimită „balonul“ între linii. Văd iar o reactivitate imediată, ce n-am observat la ceilalți antrenori dinainte. În timp poate că, făcând progrese, o să avem și alte rezultate.

Cîmpanu este un jucător tehnic, dar îi trebuie forță, continuitate, constanță. Trebuie să joci bine. Ușor, ușor, sigur poate să evolueze. Tehnicitate are și e bun și în regim de viteză. Ne lipsește Koljic. E un tip cu multe ghinioane pe el. Accidentările vin din dorința lui de a materializa, de a-și pune în evidență calitățile”, a spus Sorin Cârţu.

Citeşte şi: Ouzounidis: „Trebuie să fim mult mai buni la finalizare, avem probleme“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS