16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalObişnuit cu recordurile. Cristiano Ronaldo a bifat 600 de meciuri de campionat

Obişnuit cu recordurile. Cristiano Ronaldo a bifat 600 de meciuri de campionat

Cristiano Ronaldo a disputat al 600-lea meci de campionat din cariera sa, marţi seară şi a contribuit cu un gol la victoria obţinută pe teren propriu de Juventus, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Spezia, în cadrul etapei a 25-a din Serie A.

Starul lusitan a ajuns astfel la 20 de goluri marcate de la debutul actualei ediţii a primei ligi italiene de fotbal, consolidându-şi poziţia de lider al clasamentului golgheterilor.

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a reuşit să înscrie cel puţin 20 de goluri în primele cinci campionate din Europa, în ultimele 12 sezoane, scrie Reuters.

„Bătrâna doamnă” a deschis scorul în repriza secundă a partidei de la Torino, prin Alvaro Morata (62), iar apoi şi-a majorat avantajul prin Federico Chiesa (71), înainte ca Ronaldo să închidă tabela, în minutul 89.

În urma acestui succes, campioana Juventus Torino a acumulat 49 de puncte, consolidându-şi poziţia a treia în clasament. Lider este Inter Milano, cu 56 puncte, urmată de AC Milan, cu 52 de puncte.

Serie A – etapa a 25-a:

Marţi, 2 martie: Juventus – Spezia 3-0;
Miercuri, 3 martie – ora 19.30: Sassuolo – Napoli, ora 21.45: Milan – Udinese, Atalanta – Crotone, Benevento – Verona, Cagliari – Bologna, Fiorentina – Roma, Genoa – Sampdoria;
Joi, 4 martie – ora 21.45: Parma – Inter.
Partida dintre Lazio şi Torino a fost amânată.

Citeşte şi: A venit şi rândul legendelor. Brazilianul Pele s-a vaccinat împotriva Covid-19

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS