20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞtiinţa, cu probleme de lot în Cupă. Alex Cicâldău, marele absent

Ştiinţa, cu probleme de lot în Cupă. Alex Cicâldău, marele absent

Universitatea Craiova se află în faţa celui de-al doilea meci consecutiv în compania Chindiei Târgovişte, de această dată în sferturile Cupei României (astăzi, ora 20.30). Sâmbătă, în campionat, oltenii nu au arătat prea mult fotbal şi au fost taxaţi de o echipă extrem de bine pusă la punct de olteanul Săndoi.

De această dată, pe lângă moralul destul de scăzut în urma ultimului rezultat, alb-albaştrii au şi câteva probleme de lot, destul de importante. Pe lângă stoperii Mihai Bălaşa şi Stephane Acka, dar şi atacantul Reagy Ofosu, toţi trei accidentaţi, Universitatea Craiova nu poate conta nici pe golgheterul Alexandru Cicâldău în meciul de la Buzău. În schimb, după ce nu a fost nici rezervă în meciul din campionat cu Chindia, Alex Câmpanu poate reveni pe foaia de joc în partida din Cupa României.

Decarul vicecampioanei este suspendat după ce a încasat cartonaş galben atât în partida din şaisprezecimi, cu Progresul Spartac, cât şi în cea din optimi, cu FC Botoşani.

Alex Cicâldău a acumulat nouă goluri şi două pase decisive în cele 26 de meciuri în care a evoluat în acest sezon, fiind, după Mirko Pigliacelli, care este integralist, cel mai folosit jucător din lotul Universităţii Craiova.

Citeşte şi: Cupa României / CCA a anunțat brigada care va oficia meciul Chindia – „U“ Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS