17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMomentul lui Nicolae Stanciu! Românul, dublă pentru Slavia Praga

Momentul lui Nicolae Stanciu! Românul, dublă pentru Slavia Praga

Internaţionalul român Nicolae Stanciu a marcat două goluri pentru Slavia Praga, care a câştigat cu scorul de 3-2 pe terenul formaţiei FC Slovacko, duminică, în etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Cehiei.

Mijlocaşul român a înscris în min. 37 (penalti) şi 72, celălalt gol al campioanei fiind reuşit de Ondrej Lingr (81). Pentru gazde au înscris Lukas Sadilek (11) şi Michal Kadlec (45). Stanciu a evoluat 85 de minute şi are în acest sezon 6 goluri marcate în campionat în 20 de partide.

Slavia conduce detaşat, cu 55 puncte, urmată de rivala Sparta Praga, 44 p (20 jocuri), FC Slovacko, 40 p şi FK Jablonec, 39 p.

Cristi Ganea, în formă la Salonic

De asemenea, şi Cristian Ganea, un alt român care evoluează în străinătate, a marcat un gol şi a dat o pasă de gol pentru Aris Salonic, care a învins-o pe Atromitos cu scorul de 3-0, duminică, pe teren propriu, în etapa a 24-a din campionatul Greciei.

Jucătorul de bandă stânga a deschis scorul în minutul 22 şi a pasat decisiv la golul al doilea, semnat de Lucas Sasha (65), tabela fiind închisă de Xande Silva (80). Ganea a fost integralist în acest meci. El a marcat primul său gol la Aris, pentru care a disputat 13 partide în acest sezon.

În clasament, pe primul loc se află Olympiakos Pireu, cu 58 puncte (23 jocuri), urmată de Aris, 47 p (24 j) şi PAOK Salonic, 46 p (24 j).

Citeşte şi: Liga 2 / Viitorul Pandurii, pas greşit la Farul în lupta pentru promovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS