17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSergio Ramos a fost operat la genunchiul stâng. Zidane trece la improvizații!

Sergio Ramos a fost operat la genunchiul stâng. Zidane trece la improvizații!

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a fost operat astăzi la genunchiul stâng, a anunţat clubul. În comunicatul „galacticilor“ nu s-a precizat cât va lipsi fundașul central.

Sergio Ramos a jucat ultima oară în meciul pierdut pe 14 ianuarie în faţa lui Athletic Bilbao, în semifinalele Supercupei Spaniei. El a fost operat după ce a suferit o accidentare la meniscul intern al genunchiului stâng. Real a indicat că operaţia a fost un succes, iar jucătorul va începe acum procesul de recuperare.

Potrivit media spaniole, citată de Agerpres, Ramos ar putea fi indisponibil două luni. Fundaşul va rata în mod cert meciurile cu Atalanta din optimile de finală ale Ligii Campionilor. El ar urma să fie apt de joc pentru duelul de pe teren propriu cu FC Barcelona, din luna aprilie, şi pentru EURO 2020, ce a fost amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Real nu are foarte multe opţiuni în centrul defensivei. În lipsa lui Ramos, antrenorul Zinedine Zidane a fost nevoit să se bazeze pe Raphael Varane, Nacho Fernandez, Eder Militao şi foarte tânărul Victor Chust, căpitanul echipei secunde a clubului.

Ramos, care luna viitoare va împlini 35 de ani, negociază cu gruparea madrilenă prelungirea contractului, care expiră în luna iunie.

Citește și: Când s-a lansat Mitriță, nimic nu-l mai oprește! Gol de generic al olteanului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS