10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIaşi - „U“ Craiova / Moldovenii au probleme de efectiv din cauza Covidului

Iaşi – „U“ Craiova / Moldovenii au probleme de efectiv din cauza Covidului

Poli Iaşi are probleme de efectiv înaintea confruntării din această seară cu Universitatea Craiova. Gruparea moldavă a înregistrat două infectări noi cu Covid la ultima testare, care a avut loc ieri la prânz. Conform Prosport, noii purtători de coronavirus ar fi portarul Teo Axinte și atacantul muntenegrean Uros Djuranovic. Acesta din urmă a fost folosit titular în ultimele două meciuri. Pe lista absenţilor mai figurează Platini, Frăsinescu (accidentați), Andrei Cristea, Francisc Cristea, Acosta, Calcan, De Iriondo și Stan (infectați cu Covid).

Poli Iaşi ar putea începe jocul cu Universitatea Craiova cu următorul unsprezece: Brănescu – Cană, Răzvan Popa, Baxevanos, Bușu – Mihalache, Passaglia – Dylan Flores, Vega, Popadiuc – Zajmovic. Rezerve vor fi Brânză, Cabral, Moisă, Mensah, Vanzo, Gaitan și Zaharia.

De menţionat că acest joc marchează şi debutul lui Andrei Cristea în antrenorat. Tehnicianul de 36 de ani nu va putea sta pe banca Iaşiului în meciul cu Universitatea Craiova, ci din faţa televizorului şi cu mâna pe telefon, pentru că este încă în carantină. Poli Iaşi va fi dirijată de la marginea terenului de Adrian Kerezsy, cel care a asigurat interimatul după plecarea lui Daniel Pancu. Cristea va ieși din carantină abia duminică. Andrei va putea sta pentru prima dată pe bancă la meciul de marți, din optimile Cupei, cu Petrolul.

Partida Poli Iaşi – Universitatea Craiova se va desfăşura astăzi, de la ora 20.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu“, şi contează pentru etapa 21 din Liga 1.

Citeşte şi: Universitatea II Craiova și CSO Filiași își măsoară forțele pe „Aripile“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS