13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | CSM Slatina și-a anulat amicalul cu CSM Corona Brașov

Liga 2 | CSM Slatina și-a anulat amicalul cu CSM Corona Brașov

Aflată în cantonament la Cheile Grădiștei din 18 ianuarie, divizionara secundă CSM Slatina se pregătește să încheie acest capitol important. Trupa lui Dinu Todoran va părăsi mâine stabilimentul montan, zi în care își programase inițial și o primă partidă amicală în compania echipei CSM Corona Brașov. Din nefericire, vremea s-a înrăutățit la Cheile Grădiștei și de teama apariției accidentărilor, staff-ul tehnic a decis să anuleze testul cu liderul din Liga 3, seria 5.

„Din cauza vremii nefavorabile, echipa noastră nu va mai susţine amicalul programat în cantonament. Jucătorii noştri vor susţine miercuri dimineaţă ultima şedinţă de pregătire, după care vor pleca spre casă. Primul amical din această perioadă va avea loc pe 1 februarie, la Slatina, în compania celor de la U Craiova 1948 SA, de la ora 14.00“, se arată într-o postare a oficialilor olteni pe pagina de Facebook a clubului.

Astfel, pe lista cu partidele de verificare mai figurează teste în compania echipelor Unirea Bascov (3 februarie), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie) și Pandurii Târgu Jiu (10 februarie). Se caută și alți parteneri de antrenament.

CSM Slatina va susține primul joc oficial din returul Ligii 2 pe 20 februarie, când o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni.

Citește și: Cupa României | FRF a anunțat programul optimilor de finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS