6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari - „U“ Craiova | Paul Papp: „Sper să existe o descătușare la meciul viitor“

FC Voluntari – „U“ Craiova | Paul Papp: „Sper să existe o descătușare la meciul viitor“

-

Fundașul formației Universitatea Craiova, Paul Papp, a prefațat întâlnirea cu FC Voluntari. Disputa este programată mâine, de la ora 17.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu“ și contează pentru etapa 19 din Liga 1. Ultimul marcator al Științei a subliniat ideea că singurul obiectiv pentru acest meci nu poate fi decât victoria.

„Avem un meci foarte greu cu FC Voluntari. Știm că este o echipă destul de rănită, așa că vor lupta din răsputeri pentru un rezultat bun. Trebuie să avem o oarecare frică, să ne respectăm orice adversar, să fim modești și să facem tot ce ne stă în putere să câștigăm. Noi mergem acolo să luăm cele trei puncte! Nu concepem alt rezultat, pentru că este un joc important și trebuie să acumulăm victorii. Ne pregătim foarte bine pentru acest meci din punct de vedere mental și cred că vom face o partidă bună. Nu ne permitem să mai facem pași greșiți. Trebuie să ținem aproape de echipele fruntașe și cred că suntem pregătiți să contabilizăm cele 3 puncte“, a declarat Paul Papp.

Paul Papp: „Marcăm greu și asta contează mult într-o luptă la titlu“

Paul Papp a recunoscut că marea problemă a echipei este golul, dar speră ca alb-albaștrii să marcheze, să câștige la Voluntari și astfel să se deblocheze.

„Eu cred că am făcut partide destul de bune, nu că nu ne iese nimic. Doar că marcăm greu și asta contează mult într-o luptă la titlu. Ar trebui să începem să dăm goluri. Cred că pe faza defensivă ne facem treaba destul de bine și mă refer la toată echipa, nu doar la fundași. În schimb, ne lipsește golul foarte mult. Sper să existe o descătușare la meciul viitor. Nu sunt eu antrenor să decid ce sistem să jucăm, dar cred că acesta ni se potrivește“, a afirmat Paul Papp.

Întrebat dacă este pus în pericol obiectivul cel mare, titlul, Paul Papp a spus da: „Având în vedere că suntem pe locul 3, la 6 puncte de FCSB cred că există un oarecare pericol să ratăm obiectivul. Dar trebuie să privim înainte, să câștigăm la Voluntari“.

Citește și: Liverpool, în criză totală. „Cormoranii“, învinși în Cupă de Manchester United

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS