8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 | Pus pe liber de „U“ Craiova, Alexandru Măţel a revenit la FC Hermannstadt

Liga 1 | Pus pe liber de „U“ Craiova, Alexandru Măţel a revenit la FC Hermannstadt

Fundașul Alexandru Măţel, legitimat ultima oară la Universitatea Craiova, a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu FC Hermnannstadt. El a venit la gruparea sibiană din postura de jucător liber, contractual său cu oltenii fiind reziliat imediat după plecarea lui Victor Pițurcă din Bănie.

„Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Măţel! AFC Hermannstadt anunţă cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei! Este vorba despre fundaşul lateral Alexandru Măţel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate“, se arată într-un comunicat al AFC Hermannstadt.

Alexandru Măţel (31 de ani) are în palmares 17 selecţii pentru echipa naţională a României şi a evoluat până acum la Farul Constanţa, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb (3 campionate şi două cupe câştigate), AFC Hermannstadt şi Universitatea Craiova. AFC Hermannstadt s-a despărţit de trei jucători în pauza de iarnă, fundaşii Angel Bastos, Luca Florică şi mijlocaşul haitian Soni Mustivar.

Citește și: Serie A | Juventus a pedepsit-o pe AC Milan chiar pe „San Siro“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS