16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalÎnceput de an cu probleme pentru Eusebio Sacristan. Fostul mare fotbalist, operat la cap

Început de an cu probleme pentru Eusebio Sacristan. Fostul mare fotbalist, operat la cap

Eusebio Sacristan, fostul fotbalist al naţionalei Spaniei, cunoscut mai ales din perioada când a jucat la FC Barcelona, este în comă indusă. El a fost operat la cap într-un spital din oraşul Valladolid în urma căzăturii suferite pe scările unui hotel, informează Agerpres.

Eusebio Sacristan (56 de ani) a fost operat pentru a îmbunătăţi presiunea intracraniană provocată de un cheag, ca urmare a căzăturii suferite. Starea de sănătate a fostului mijlocaş este stabilă.

Fundaţia înfiinţată de Eusebio, care-i poartă numele, a mulţumit pentru mesajele de afecţiune faţă de fostul jucător şi mai ales pentru îngrijirea primită de acesta în Spitalul Clinic Universitar din Valladolid.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, i-a transmis vineri un mesaj de încurajare lui Eusebio.

Fostul internaţional spaniol, cu 15 selecţii, Eusebio şi-a început şi şi-a încheiat cariera la Real Valladolid. Jucătorul lui Johan Cruyff la FC Barcelona între 1988 şi 1995, el a mai evoluat la Atletico Madrid şi Celta Vigo.

Eusebio a adunat 543 de meciuri în La Liga, fiind pe locul 3 la acest capitol, după Andoni Zubizarreta şi Raul Gonzalez. Ca antrenor, el le-a pregătit pe Celta de Vigo, echipa secundă a Barcelonei, Real Sociedad şi Girona.

Citește și: Burleanu: „Finala pentru titlu dintre Craiova și CFR, o decizie mai dreaptă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS