16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Leii Sudului“ au dat atacul la cadourile lui Moş Crăciun (VIDEO / FOTO)

„Leii Sudului“ au dat atacul la cadourile lui Moş Crăciun (VIDEO / FOTO)

-

Pandemia de Covid l-a ţinut pe Moş Crăciun departe de juniorii de la „Leii Sudului“. Dar asta nu înseamnă că Moşul i-a uitat pe puştii lui Adi Nedelea şi Victor Naicu, el trimiţându-şi ajutoarele cu darurile mult dorite de puştii născuţi între anii 2007 – 2010.

„Leii Sudului“ şi-au făcut încălzirea pentru cadouri pe cântetul atât de drag oltenilor, „Eterna Terra Nova“. Strategii clubului juvenil au ţinut discursuri scurte, i-au felicitat pe puşti pentru munca depusă în acest an dificil şi le-a cerut să persevereze în fotbal, ca să ajungă la marea performanţă.

Apoi, rând pe rând, „speranţele“ de fotbalului din Bănie au trecut pe la pupitru şi şi-au ridicat plăsuţele cu surprize. În discuţie intră Alex Nicolae, Alex Petrescu, David Ionescu, Andrei Stănculescu, Edi Uţă, Alessandro Vană, Vlad Firănescu, Daniel Măciuceanu, David Bufteanu, Patrick Iordache, Adrian Anghel, Patricl Voica, Andrei Spiridonescu, Mario Căldare, Edi Căldare, Mathias Ţicu, Alex Coţofeanu, Mihnea Mirea.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO!

„Leii Sudului“ au încheiat întrevederea cu un meci, în timp ce Victor Naicu şi Adi Nedelea au vorbit pentru GdS ce a însemnat anul 2020 pentru ei şi pentru clubul pe care îl conduc. VEZI VIDEO!

Moş Crăciun nu pleacă din Bănie nici în această noapte, pentru că mâine după amiază urmează să-şi primească darurile şi juniorii cei mai mici de la „Leii Sudului“.

Citeşte şi: Andreea Ninulescu și Argentina, o dragoste peste obstacole

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS