25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Dinu Todoran, noul antrenor principal al formației CSM Slatina

Liga 2 | Dinu Todoran, noul antrenor principal al formației CSM Slatina

Dinu Todoran (42 ani) a fost numit, astăzi, în funcţia de antrenor principal al echipei CSM Slatina, a anunțat gruparea de pe malul Oltului fără să precizeze durata înțelegerii.

Dinu Todoran este un fost fotbalist al echipelor Petrolul Ploieşti, Farul Constanţa, Unirea Urziceni și Victoria Brăneşti. Ca antrenor, a activat în cadrul clubului FC Voluntari, ocupându-se de echipa a doua a ilfovenilor.

„Am urmărit echipa, mi-a plăcut în mod deosebit în meciul cu Turnu Măgurele, când a avut atitudinea potrivită. Am văzut baza sportivă, cunosc lotul, sunt condiţii pentru a face performanţă. Am mare încredere că jucătorii pot face mai mult decât au reuşit până acum. Avem schiţat programul pregătirii. Reunirea va fi pe data de 5 ianuarie. La scurt timp o să susţinem un stagiu centralizat“, a precizat Dinu Todoran.

Acesta va încheia în această lună cursurile Licenţei PRO.

Dinu Todoran vine la CSM Slatina în locul lui Mihai Ianovschi. Acesta a încetat de comun acord raporturile contractuale cu clubul oltean pe 22 noiembrie. În ultimele meciuri susținute, echipa a fost condusă de secundul Mircea Voicu.

CSM Slatina ocupă locul 15 în Liga 2 după 15 etape, cu 16 puncte (14 jocuri).

Citește și: Schimbare de program. UTA – „U“ Craiova nu se va mai juca de la ora 20.30!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS