16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOvidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu regretă incidentul de pe „Parc des Princes“

Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu regretă incidentul de pe „Parc des Princes“

Jurnaliștii de la publicaţia Europe1, citată de Hotnews, l-au contactat pe Ovidiu Hațegan, centralul partidei de pe „Parc des Princes“, la scurt timp după incidentul considerat de mulţi ca fiind rasist, care a dus până la urmă la întreruperea partidei dintre PSG și Bașakșehir.

„Nu putem face nicio declarație, trebuie să discutăm cu UEFA mai întâi. În mod normal, v-aș fi răspuns cu mare plăcere, dar nu în această seară. Sigur, ne pare rău, dar vă rog să ne respectați tăcerea și să înțelegeți situația“, a declarat Ovidiu Hațegan.

Există și o postare pe Twitter făcută în numele lui Sebastian Colțescu în care acesta își cere scuze pentru toate cele întâmplate pe „Parc des Princes“. Nu este însă clar dacă acest cont de Twitter este sau nu cu adevărat al arbitrului român.

„Îmi cer scuze pentru această neînțelegere. Nu am avut intenția de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect și pot fi înțeleși greșit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veți înțelege“, se arată pe contul respectiv de Twitter.

Citeşte şi: Liga Campionilor / Meciul PSG – Başakşehir se va disputa în seara asta. UEFA a schimbat brigada de arbitri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS