19 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor / Cristiano Ronaldo, golul 750 al carierei. Drăguşin a debutat la Juve!

Liga Campionilor / Cristiano Ronaldo, golul 750 al carierei. Drăguşin a debutat la Juve!

Juventus Torino a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo Kiev, în etapa a 5-a a Grupei G din Liga Campionilor. Golurile au fost reuşite de Chiesa (’21), Ronaldo (’57) şi Morata (’66).

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 750 din carieră. Această reuşită a fost cea cu numărul 132 în Liga Campionilor, CR7 fiind golgheterul „all-time“ al competiţiei. Al doilea clasat este Lionel Messi, care a înscris de 118 ori.

Ronaldo a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, 118 pentru Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 pentru Juventus şi cinci pentru Sporting Lisabona.

„750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe faţa suporterilor noştri. Le mulţumesc tuturor jucătorilor şi antrenorilor care m-au ajutat să ajung la acest număr uimitor. Le mulţumesc tuturor adversarilor mei, care m-au făcut să lucrez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Dar, mai presus de toate, îi mulţumesc minunatei mele familii, mereu prezentă în cele mai bune şi mai rele momente ale mele! Următoarea oprire: 800 de goluri“, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Radu Drăguşin a impresionat la debut, la Juventus

Un alt jucător care a captat atenţia presei şi a suporterilor a fost românul Radu Drăguşin, care a debutat la Juventus în acest joc cu Dinamo Kiev. El a intrat în minutul 69, în locul lui Demiral. Prestaţia internaţionalului român de 18 ani şi 1.91 metri a fost lăudată de presa italiană. Jurnaliştilor din Peninsulă nu le vină să creadă faptul că un jucător cu un asemenea potențial a costat numai 250.000 de euro.

„O noapte pe care Radu Drăgușin nu o va uita. Meciul s-a terminat în minutul 66, la scorul de 3-0. După acel moment, Demiral a fost înlocuit cu puternicul fundaș Radu Drăgușin, jucător născut în 2002. Drăgușin a debutat pentru Juventus în Champions League fără să aibă la activ vreo apariție în Serie A“, a scris Corriere dello Sport.

„Bun venit, Drăgușin! În minutul 69 al meciului și-a făcut apariția Radu Drăgușin, fundaș născut în 2002, despre care mereu s-a vorbit la superlativ. Drăgușin a fost adus în 2018 la Juventus, de la echipa Regal Sport București, iar în viitorul apropiat sunt șanse să-l vedem destul de des în teren. Cel mai probabil va fi jucătorul care îl va schimba pe Giorgio Chiellini, atunci când Pirlo va odihni titularii. Drăgușin a fost foarte sigur pe el la primele minute în fotbalul mare, a dat siguranță echipei. Suntem siguri că viitorul lui va fi unul strălucit”, a notat Novantesimo.

Citeşte şi: LaLiga | Leo Messi a fost amendat pentru omagiul adus lui Maradona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS