13.3 C
Craiova
joi, 23 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 | Gică Hagi și Gică Popescu au scăpat de Ruben de la Barrera

Liga 1 | Gică Hagi și Gică Popescu au scăpat de Ruben de la Barrera

FC Viitorul Constanţa a anunţat, astăzi, într-un comunicat de presă, rezilierea de comun acord a contractului cu Ruben de la Barrera.

„FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare“, se arată pe site-ul clubului.

Conducerea grupării constănţene menţionează că va anunţa în cel mai scurt timp componenţa noii conduceri tehnice.

Plecarea ibericului de la gruparea de pe malul Mării Negre vine la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României. Constănțenii au pierdut în faţa echipei Dinamo, cu scorul de 3-0, în şaisprezecimile competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

Pe 7 august, spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez a fost instalat în funcţia de manager al echipei FC Viitorul. Asta după ce Gheorghe Hagi şi-a anunţat retragerea din postul de antrenor principal.

Citește și: Liga 1 | Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu, noii antrenori ai echipei FC Argeş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

26 de localități din Ilfov sunt în scenariul roșu

26 de localități, din cele 40, din Ilfov au...

ȘTIRI GdS