14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor | CSJ Știința U Craiova a pierdut clar dubla cu Csikszereda (galerie foto)

Liga Elitelor | CSJ Știința U Craiova a pierdut clar dubla cu Csikszereda (galerie foto)

-

Runda a 10-a, ultima din tur, de la Liga Elitelor nu a fost deloc bună pentru CSJ Știința U Craiova. Gruparea olteană a primit vizita clubului Csikszereda Miercurea Ciuc, care la Under 19 era lider, iar la Under 17 era a doua clasată, iar asta s-a reflectat și pe tabela de marcaj.

Eșec drastic la Under 19

La republicanii A, CSJ a pierdut cu 7-1, la capătul unui joc scăpat din mână în repriza secundă. Golul oltenilor a fost marcat de Emil Ragman, după un assist al lui Sebastian Miere (’38).  

CSJ Știința U Craiova U19: Cosmin Uruiocea – Laurențiu Tudor, Alexandru Fueru, Liviu Bărbulescu, Fabian Mustafa, Dacian Ragman, Raul Costea, Roberto Nica, Ionuț Oiță, Emil Ragman, Sebastian Miere. Au mai intrat: Ionuț Toma, Ionuț Purcălea, Christian Diaconescu, Robert Dumitrescu. Antrenor: Radu Vitan.

Pentru galeria foto, CLICK AICI!

La Under 17 a fost ceva mai bine pentru gazde

Nici la juniorii mici lucrurile nu au stat tocmai bine, dar din aceeași cauză: CSJ folosește copii mai mici de vârstă. Csikszereda s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul „Aripile“.

Golul craiovenilor a fost marcat de Andrei Brînzan.

CSJ Știința U Craiova U17: Sebastian Firulescu – Tiberiu Dumitru, Adrian Stoenică, Eric Ciulcu, Mihai Mavrighe, Andrei Dumitrașcu, Silviu Călin, Raul Pițurcă, Victor Neicu, Andrei Brînzan, David Barbu. Au mai intrat: Yanis Găgeatu – Darius Capisizu, Marco Cârciumaru, Nicholas Jianu. Antrenor: Ștefan Florescu.

Deși aceasta a fost ultima etapă din tur, cele două formații ale CSJ Știința U Craiova nu vor intra deocamdată în vacanță. Asta pentru că mai au de susținut o restanță cu CFR Cluj, cauzată de cazurile de Covid-19. Dubla din etapa a 9-a va avea loc miercuri, 2 decembrie, în Ardeal, de la ora 12.00 – la Under 19, respectiv 14.00 – la Under 17.

Citește și: Mitriță, tată de fetiță. 28 rămâne numărul „magic“ al craioveanului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS