-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga Elitelor | CSJ Știința U Craiova a pierdut clar dubla cu Csikszereda (galerie foto)

Liga Elitelor | CSJ Știința U Craiova a pierdut clar dubla cu Csikszereda (galerie foto)

-

Runda a 10-a, ultima din tur, de la Liga Elitelor nu a fost deloc bună pentru CSJ Știința U Craiova. Gruparea olteană a primit vizita clubului Csikszereda Miercurea Ciuc, care la Under 19 era lider, iar la Under 17 era a doua clasată, iar asta s-a reflectat și pe tabela de marcaj.

Eșec drastic la Under 19

La republicanii A, CSJ a pierdut cu 7-1, la capătul unui joc scăpat din mână în repriza secundă. Golul oltenilor a fost marcat de Emil Ragman, după un assist al lui Sebastian Miere (’38).  

CSJ Știința U Craiova U19: Cosmin Uruiocea – Laurențiu Tudor, Alexandru Fueru, Liviu Bărbulescu, Fabian Mustafa, Dacian Ragman, Raul Costea, Roberto Nica, Ionuț Oiță, Emil Ragman, Sebastian Miere. Au mai intrat: Ionuț Toma, Ionuț Purcălea, Christian Diaconescu, Robert Dumitrescu. Antrenor: Radu Vitan.

Pentru galeria foto, CLICK AICI!

La Under 17 a fost ceva mai bine pentru gazde

Nici la juniorii mici lucrurile nu au stat tocmai bine, dar din aceeași cauză: CSJ folosește copii mai mici de vârstă. Csikszereda s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul „Aripile“.

Golul craiovenilor a fost marcat de Andrei Brînzan.

CSJ Știința U Craiova U17: Sebastian Firulescu – Tiberiu Dumitru, Adrian Stoenică, Eric Ciulcu, Mihai Mavrighe, Andrei Dumitrașcu, Silviu Călin, Raul Pițurcă, Victor Neicu, Andrei Brînzan, David Barbu. Au mai intrat: Yanis Găgeatu – Darius Capisizu, Marco Cârciumaru, Nicholas Jianu. Antrenor: Ștefan Florescu.

Deși aceasta a fost ultima etapă din tur, cele două formații ale CSJ Știința U Craiova nu vor intra deocamdată în vacanță. Asta pentru că mai au de susținut o restanță cu CFR Cluj, cauzată de cazurile de Covid-19. Dubla din etapa a 9-a va avea loc miercuri, 2 decembrie, în Ardeal, de la ora 12.00 – la Under 19, respectiv 14.00 – la Under 17.

Citește și: Mitriță, tată de fetiță. 28 rămâne numărul „magic“ al craioveanului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

Reținut după ce lovit o tânără și a urcat-o...

Polițiștii doljeni au dispus, luni, reținerea unui bărbat de 30 de ani, din Lipovu, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire și lipsire de libertate. Bărbatul este acuzat că și-a bătut concubina, după care a urcat-o cu forța într-un autoturism. Incidentul a avut loc luni, pe strada Madona Dudu din Craiova.

Locuri epuizate la vaccin în Craiova. DSP: Oamenii trebuie...

Luni, după trei zile de la startul programărilor pentru faza a doua a campaniei de vaccinare, la Craiova s-au epuizat locurile pentru vaccinarea din...

CEO vrea să formeze profesional 600 de tineri în...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că va forma profesional până în 2025 un număr de 600 de tineri. Aceștia le vor lua locul...

Chimen pentru tuse, stomac și slăbit

Fructele de chimen au proprietăți terapeutice și pot fi folosite în scop medicinal. Ceaiul de chimen stimulează secrețiile bronhice și funcțiile stomacului. Chimenul (Carum carvi)...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a IX-a