11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR în derivă! Eșecuri pe bandă rulantă în toate competițiile pentru ardeleni

CFR în derivă! Eșecuri pe bandă rulantă în toate competițiile pentru ardeleni

CFR Cluj pierde meciuri pe bandă rulantă în ultima vreme. După eșecurile cu Gaz Metan și UTA, din campionat, dar și cel de la Roma, în Europa League, a venit o nouă înfrângere pe propriul teren, tot în fața echipei din capitala Italiei. A fost 2-0 de această dată pentru formația lui Fonseca, care a folosit o echipă inedită în meciul din Ardeal, cel puțin în primul unsprezece.

Golurile partidei au fost marcate de Debeljuh (49 – autogol) și Veretout (67 – penalti).

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Djokovic, Itu (51, Chipciu), Păun (71, Carnat) – Rondon, Debeljuh (70, Vojtus), Pereira. Antrenor: Dan Petrescu.

AS Roma: Pau Lopez – Spinazzola (64, Mkhitaryan), Cristante, Juan Jesus – Peres, Villar, Diawara (76, Milanese), Calafiori – Pellegrini (46, Veretout), C. Perez (84, Tripi) – Mayoral (64, Dzeko). Antrenor: Paulo Fonseca.

În celălalt meci al grupei, principala adversară a CFR-ului pentru poziția secundă din grupă, Young Boys, s-a impus pe terenul bulgarilor de la CSKA Sofia, cu scorul de 1-0.

În clasament, Roma se regăsește pe primul loc, cu 10 puncte, pe locul al doilea este Young Boys, cu 7 puncte, CFR pe trei, cu 4 puncte, iar CSKA Sofia pe ultima poziție, cu un singur punct.

În etapa a 5-a din grupa A, CFR Cluj va primi vizita celor de la CSKA Sofia, în timp ce Young Boys se va deplasa la Roma.

Citește și: Liga Europa / Programul meciurilor de joi, din etapa a 4-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS