6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOvidiu Mihalache, suspendat și amendat drastic pentru accidentarea lui Koljic

Ovidiu Mihalache, suspendat și amendat drastic pentru accidentarea lui Koljic

Ovidiu Mihalache și-a aflat pedeapsa pentru faultul care a adus la accidentarea gravă a lui Elvir Koljic, din meciul Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit, în urma ședinței de miercuri, o suspendare de opt etape pentru mijlocașul lui Poli Iași, care a fost și amendat cu 5.000 de lei.

Ovidiu Mihalache și-a ispășit deja una dintre cele opt etape de suspendare, runda trecută nefiind în lotul lui Poli Iași la meciul cu Sepsi, pierdut 1-4. Astfel, Ovidiu Mihalache va putea reveni pe gazon la ultima etapă disputată în 2020, în weekend-ul 19/20 decembrie, când Poli Iași va juca împotriva lui Hermannstadt, scrie Digisport.

Reamintim că Elvir Koljic, atacantul Craiovei accidentat la gleznă de Ovidiu Mihalache, a fost operat pe 4 octombrie, la două zile de la momentul incidentului, și se află deja în proces de recuperare.

Totuși, până la revenirea pe gazon, atacantul bosniac mai are de așteptat, aceasta fiind preconizată la începutul sezonului de primăvară, dacă procesul de recuperare va decurge conform așteptărilor.

Citeşte şi: „U” Craiova – Clinceni / Cristiano Bergodi: „Victoria este tot ceea ce ne interesează”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS