16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMesajul lui Mirel Rădoi pentru suporterii naţionalei: „Luptăm împreună!“

Mesajul lui Mirel Rădoi pentru suporterii naţionalei: „Luptăm împreună!“

Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a transmis, astăzi, prin intermediul site-ului FRF, un mesaj suporterilor primei reprezentative. El afirmă că numai luptând împreună România se poate califica la Campionatul European de anul viitor.

„Ştim că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi, suporterii echipei naţionale de fotbal a României, să fiţi alături de noi pe stadioane. Dar la fel de bine ştim că sunteţi milioane în faţa televizoarelor, sunteţi aproape de noi şi vreţi împreună să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!“, le-a transmis selecţionerul suporterilor primei reprezentative.

Jucătorii primei reprezentative s-au pregătit până astăzi în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în această după-amiază fiind programată plecarea spre Reykjavik.

Echipa naţională a României întâlneşte joi, 8 octombrie, de la ora 21.45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

Citeşte şi: UEFA a desemnat cel mai valoros arbitru din 2019 la Islanda – România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS