12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMitriță e cu „dublele”. Olteanul, „on fire” înainte de meciurile naționalei

Mitriță e cu „dublele”. Olteanul, „on fire” înainte de meciurile naționalei

-

Alexandru Mitriță a demonstrat, încă o dată, că își merită locul la naționala României. După ce săptămâna trecută a bătut-o de unul singur pe Cinncinati, olteanul a reușit o nouă „dublă” și cu Inter Miami, echipa patronată de David Beckham. „Mitri” a marcat în minutele 4 și 43 și a adus din nou victoria echipei sale (3-2).

Alex a început din nou titular și a „mușcat” din nou rapid, după doar 4 minute. Acesta a primit o pasă de la aproximativ 35 de metri de poarta adversă și l-a învins pe portar, după ce a ajuns mai rapid la minge. Al doilea gol a venit înainte de pauză și a fost o adevărată reușită marca „Mitriță”. În minutul 43, fostul jucător al Universității Craiova a pornit într-o cursă fantastică dincolo de mijlocul terenului, a driblat tot ce a avut în cale și a înscris, ajutat și de o mică deviere.

Românul a fost înlocuit în minutul 69, când echipa sa conducea cu 3-2.

Alexandru Mitriță a fost convocat de Mirel Rădoi pentru partidele naționalei din următoarea perioadă, cu Islanda în barajul de calificare la EURO și cu Norvegia și Austria, în Nations League.

Citește și: Liga Elitelor U17 / Victorie foarte muncită pentru puștii lui Cimpoeru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS