29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Bălaşa, convocat la echipa naţională în locul lui Ionuţ Nedelcearu

Mihai Bălaşa, convocat la echipa naţională în locul lui Ionuţ Nedelcearu

Fundașul Universității Craiova, Mihai Bălaşa, a fost convocat de selecţionerul Mirel Rădoi la echipa naţională. El va participa la meciurile cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020, Norvegia şi Austria, ambele din Liga Naţiunilor. Mihai Bălașa îi ia locul lui Ionuţ Nedelcearu, care nu poate parcurge protocolul UEFA pentru COVID-19, informează FRF. Nedelcearu face obiectul unui transfer în această perioadă, de la Ufa (Rusia), la AEK Atena.

Mihai Bălașa (25 de ani) are 6 selecţii în palmares și s-a alăturat lotului la antrenamentul din această seară, primul pentru România înaintea partidei cu Islanda.

Echipa naţională a României întâlneşte pe 8 octombrie, de la ora 21.45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

De asemenea, România va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norvegiei pe 11 octombrie, la Oslo (ora 19.00), şi contra Austriei, pe 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21.45).

Citește și: Liga 1 / Trupa lui Emil Săndoi i-a băgat pe botoşăneni în şedinţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS