11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu: „Poate că i-au tratat mai superficial după 2-0“

Sorin Cârțu: „Poate că i-au tratat mai superficial după 2-0“

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost mulțumit parțial de evoluția echipei la Pitești. L-a remarcat pe Vlădoiu, l-a lăudat pe Cicâldău și a explicat ce urmează pentru Vali Mihăilă.

„Începutul a fost bun și aveam speranțe că o să fie un meci mai lejer. Dar și reacția adversarului a fost bună totuși. Au remediat din deficiențe, au prestat ceva. Au fost două goluri frumoase. Ambele au fost lucrate și spectaculoase. Păcat că următoarele minute ale meciului nu s-au desfășurat la fel! Dar și piteștenii au strâns rândurile și au gândit altcumva lucrurile. Cred că meciul ar fi fost mult mai greu dacă ar fi marcat Malele atunci din fața porții. A avut o șansă mare, nu știu cum de a ratat de acolo“, a spus Cârțu, la Digi.

„Remarc centrarea bună a lui Vlădoiu pentru Cicâldău, care iată că a marcat și cu capul. Aș fi vrut să meargă pe aceeași linie tot meciul. Poate că i-au tratat mai superficial după 2-0. Mihăilă are pubalgie și o să vedem dacă va merge undeva în afara țării pentru tratament. Să vedem ce decide doctorul în privința lui. El a intrat totuși pe teren și chiar putea marca“, a mai spus Sorin Cârțu.

Citește și: Bergodi: „Nu putem sta cu frica de a primi gol!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS