13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVinicius o duce pe CFR în play-off-ul EL. „Reinventata” FCSB, învinsă de Liberec

Vinicius o duce pe CFR în play-off-ul EL. „Reinventata” FCSB, învinsă de Liberec

CFR Cluj și-a asigurat prezența și în acest an în play-off-ul Ligii Europa. Campioana României a fost salvată, din nou, de „capul lui Vinicius”, care nu i-a iertat nici pe suedezii de la Djurgardens. Astfel, ardelenii s-au impus cu scorul de 1-0 și mai au un singur pas de făcut până în grupele celei de-a doua competiții europene intercluburi.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Vinicius, în minutul 55.

Djurgardens (4-3-3): Bartveit – Witry, Une Larsson, Augustinsson, Kack – Ulvestad, Karlstrom, Edwards – Radetinac, Eriksson, Chilufya. Antrenor: Kim Bergstrand

CFR Cluj (4-1-3-2): Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu – Deac, Păun, Djokovic – Omrani, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu.

În play-off, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu formația finlandeză Kups Kuopio.

FCSB nu a făcut față cu Liberec

Decimată de Covid-19 și cu mai mulți jucători răsăriți de ici-colo, FCSB nu a avut replică cu un Slovan Liberec destul de modest. Formația din Cehia s-a impus la Giurgiu, cu scorul de 3-0, chiar dacă nu a impresionat. A fost o victorie obținută în partea a doua a meciului.

Golurile învingătorilor au fost reușite de Yusuf Helal (65) și Rabusic (82).

FCSB (4-3-3): Straton – Enache, Soiledis, Cană, Panțîru – Șut, Simion, Perianu – Caiado, Karanovici, Ad. Petre. Antrenor: Toni Petrea.

Slovan Liberec (4-2-3-1): Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula – Beran, Hromada, Mara, Peaek – Helal, Mosquera. Antrenor: Pavel Hoftych.

De menționat că în minutul 20, fundașul roș-albaștrilor, Ștefan Cană, a primit direct cartonașul roșu după un fault de ultim apărător, iar din acel moment misiunea celor de la FCSB a devenit imposibilă.

Citește și: FC Argeş – „U“ Craiova / CCA a anunţat brigada de arbitri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS