12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova II - Potcoava / Ionuţ Stancu: „Tratăm fiecare meci la victorie“

„U“ Craiova II – Potcoava / Ionuţ Stancu: „Tratăm fiecare meci la victorie“

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, formaţia CSO Petrolul Potcoava. Confruntarea contează pentru etapa a 2-a din Liga 3, seria 6.

Partida va fi arbitrată de Andreea Ene (Bucureşti). Aceasta va fi ajutată la cele două linii de Florinel Barbu (Giurgiu) şi Victor Făinaru (Giurgiu).
Observatori vor fi Luis Moisescu (Severin) şi Viorel Nicolescu (Videle).

Antrenorul „leuţilor“, Ionuţ Stancu, nu subestimează deloc gruparea din Olt, nou promovată în acest eşalon.

„Nu cunoaştem foarte bine adversarul, fiind o nou promovată, dar toate meciurile sunt dificile. Asta pentru că nu este foarte mare diferenţa între jucători. Având în vedere că la noi contează în primul rând ca jucătorii să crească, ne dorim ca băieţii să aibă o atitudine bună şi în acelaşi timp să jucăm din ce în ce mai bine. Tratăm fiecare meci la victorie. Dacă reuşim să câştigăm, este foarte bine, dacă nu ne bucurăm dacă jocul nostru este unul bun. Este foarte important ca băieţii să înceapă să aibă încredere în ei“, a declarat Ionuţ Stancu, pentru GdS.

„Nu avem probleme din pricina coronavirusului

„Nu avem probleme din pricina coronavirusului. Noi facem teste în fiecare săptămână şi nu avem jucători indisponibili. Nu ştim dacă primim vreun jucător de la prima echipă, dar în condiţiile date este cam dificil să se întâmple asta. Şi echipa mare are nevoie de jucători. Sunt problemele cu pandemia asta şi este destul de greu să rişte cineva ceva. Primordial este ce se întâmplă la echipa mare pentru noi toţi“, a mai spus antrenorul principal al „satelitului“.

Întrebat şi despre jocul din Liga 1, Ionuţ Stancu mizează pe un rezultat bun al Universităţii Craiova în faţa formaţiei FC Voluntari, sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“:

„La Universitatea Craiova singurul obiectiv este victoria. Chiar dacă este vorba de echipa de seniori sau una de juniori, cu toţii ne gândim să câştigăm fiecare meci“.

Citeşte şi: CSO Filiaşi – Pucioasa / Florin Spânu: „Sunt convins că vom obţine cele trei puncte“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS