9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Stoican, mulţumit de echipa sa: „Mi-a plăcut că am avut reacţie“

Liga 2 / Stoican, mulţumit de echipa sa: „Mi-a plăcut că am avut reacţie“

Antrenorul formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican, s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale din meciul susţinut marţi, pe teren propriu, cu CSM Slatina, câştigat cu 2-1.

„A fost un meci frumos, cu multe ocazii de poartă. Am avut 1-0, dar a venit acel penalti şi parcă le-a turnat plumb în picioare băieţilor. Dar mi-a plăcut că am avut reacţie şi după aceea. Sigur, e normal ca atunci când primeşti un gol pe fondul unui joc bun să fii demoralizat. Mai avem mult de muncă! Important este să jucăm fotbal de plăcere, să pasăm, să punem în practică exact ce facem la antrenamente. Acum şansa a fost de partea noastră“, a declarat antrenorul gorjenilor, conform Radio Accent.

Flaviu Stoican a avut cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Luduşan, autorul golului victoriei: „A lăsat o impresie foarte bună, chiar dacă nu a avut prea multe minute. Dacă eşti corect şi serios la antrenamente, fotbalul te răsplăteşte. Poţi să intri un minut şi să ai o ocazie sau chiar să marchezi. Bravo lui! Le spun jucătorilor înainte de partidă că pentru mine sunt toţi importanţi“.

Pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu urmează un meci în deplasare, la Comuna Recea, programat sâmbătă, de la ora 11.00.

Mihai Ianovschi, dezamăgit

De partea cealaltă a baricadei, Mihai Ianovschi a admis că jocul echipei CSM Slatina nu a fost cel dorit.

„Dacă după primul meci am putut să spun că echipa a jucat bine şi am avut neşansă, astăzi (marţi – n.r.) nu am arătat aşa cum mi-am dorit. Poate că trebuia să-i motivez eu mai bine, să fiu un pic mai atent la detalii. Nu am făcut jocul pe care ni l-am dorit, dar şi aşa ne-am creat situaţii clare de a marca. Au fost şase-şapte ocazii bune, pe care nu le-am fructificat“, a explicat Mihai Ianovschi.

CSM Slatina va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00 (Digi Sport), pe stadionul „1 Mai“, pe Rapid Bucureşti.

Citeşte şi: Liga 2 / Viitorul Pandurii Târgiu Jiu s-a impus pe final cu CSM Slatina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS