5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Națiunilor | Tricolorii s-au bucurat intens după succesul din Austria

Liga Națiunilor | Tricolorii s-au bucurat intens după succesul din Austria

România a învins la Klagenfurt reprezentativa Austriei cu 3-2 și s-a instalat în fruntea clasamentului din Grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor. Succesul a fost sărbătorit cum se cuvine în vestiar.

„Se vede că avem entuziasm și că jucăm fotbal. Așa am jucat și cu Irlanda de Nord, doar că atunci am avut ghinion. Important este să jucăm la fel de acum înainte, să nu ne mai credem inferiori altor echipe, și, cu siguranță, vor veni și rezultatele“, a comentat primul marcator, Denis Alibec, la Pro TV.

Dragoș Grigore: „O să îmi aduc aminte de acest gol toată viața!”

Fericit a fost și Dragoș Grigore, care a marcat chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Fundașul lui Ludogorets a mărturisit că nu va uita niciodată golul de la Klagenfurt.

„Nu pot să simt decât bucurie. Mă bucur mai mult că echipa a reușit să câștige. A fost un joc bun al nostru, după un joc consistent. O victorie meritată! De aia suntem aici, să ne gândim la calificare. Muncim în fiecare zi la echipa de club, când venim la națională venim să facem milioane de români fericiți. Mă bucur că în seara asta am dovedit că suntem un grup unit, o echipă bună, iar rezultatul este consecința jocului din această seară. Mă gândesc de mult să înscriu la echipa națională, nu am făcut-o până acum, mă bucur că golul meu a adus cele trei puncte României. O să îmi aduc aminte de el toată viața, dar până acum nu am reușit nimic, trebuie să ne calificăm“, a spus Dragoș Grigore.

Nicolae Stanciu: Ni s-a întâmplat rar să ne bucurăm

Mijlocașul Nicolae Stanciu crede că echipa României va fi și mai puternică în viitor.

„Ni s-a întâmplat rar să ne bucurăm. Clar că e o bucurie, o descătușare după egalul cu Irlanda de Nord, pe care îl consider un eșec. E doar începutul lui Mister, mai avem mult de muncă pentru a ajunge unde ne dorim. Mă așteptam să câștigăm cu Irlanda de Nord. A fost o mare dezamăgire pentru noi, dar acest lucru nu ne-a împiedicăm să jucăm aici la victorie. N-am venit să ne apărăm și am marcat în minutul 3 un gol foarte frumos.  Adversarul a avut calitate, a pus presiune, dar am reacționat bine la tot ce s-a întâmplat și mă bucur că am luat cele trei puncte“, a spus Stanciu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS