16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Naţiunilor / Ianis Hagi: Austria va ieşi la joc, spaţiile vor fi mai mari

Liga Naţiunilor / Ianis Hagi: Austria va ieşi la joc, spaţiile vor fi mai mari

-

Mijlocaşul naţionalei României, Ianis Hagi, e convins că selecţionata Austriei, evoluând pe teren propriu, va ieşi mai mult la joc şi că jucătorii români vor avea astfel spaţii mai mari. Întâlnirea are loc astăzi, la Klagenfurt, de la ora 21.45 (Pro TV, live text pe gds.ro), şi contează pentru etapa a 2-a din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor.

„Jucând în deplasare, cu o echipă mai bine cotată, cu siguranţă va ieşi la joc şi vor încerca să atace mai mult. Spaţiile vor fi mai mari şi apoi va depinde de noi să le găsim şi să încercăm să jucăm pe punctele lor slabe şi să câştigăm“, a afirmat Hagi, pentru site-ul FRF.

Fotbalistul lui Glasgow Rangers este încrezător în ceea ce priveşte jocul României cu Mirel Rădoi la conducerea tehnică:

„Cu Mirel Rădoi pasăm mult mai mult, suntem mult mai curajoşi, dar cred că şi defensiv s-au schimbat multe chestii. Ne apărăm mult mai sus, încercăm să recuperăm mingea cât mai repede. Chiar dacă s-a spus că nu a fost un joc perfect cu Irlanda de Nord, din multe puncte de vedere, chiar şi aşa am avut mai multe ocazii faţă de trecut. De asta sunt încrezător în ceea ce am început cu noul antrenor şi sper să fie din ce în ce mai bine“.

„Am simţit lipsa suporterilor cu Irlanda de Nord“

Referitor la partida cu Irlanda de Nord, prima din cadrul grupei din Liga Naţiunilor, scor 1-1, Ianis Hagi a afirmat că naţionala României are puterea de a câştiga meciul retur, de la Belfast.

„La echipa naţională se joacă din 3 în 3 zile, nu prea e timp să te gândeşti la ce a fost. Atâta timp cât noi ne făceam datoria în faţa porţii şi marcam goluri, nu cred că mai vorbeam de ghinion. Aşa a fost să fie istoria acestui meci, chiar dacă am dominat din primul minut, în fotbal se mai întâmplă şi lucruri de genul ăsta. Trebuie să ne uităm în viitor. Eu sunt 100% convins că putem lua 3 puncte la Belfast. Şi nu numai acolo. Cred că avem capacitatea să luăm foarte multe puncte din această grupă. Am simţit lipsa suporterilor cu Irlanda de Nord. Fotbalul este mult mai plictisitor fără suporteri. Oriunde am juca e un dezavantaj pentru ambele echipe. Sincer să fiu, abia aştept ca suporterii să revină, pentru că avem mare nevoie de ei“, a mai spus Ianis Hagi.

Citeşte şi: U21 / Meciul Malta – România va fi arbitrat de o brigadă din Ungaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS