20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Petrescu: „Nu m-a surprins rezultatul Craiovei cu Tbilisi, nu văd aşa o dramă”

Dan Petrescu: „Nu m-a surprins rezultatul Craiovei cu Tbilisi, nu văd aşa o dramă”

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător, joi seară, în primul tur preliminar al Ligii Europa, cu formația georgiană Locomotive Tbilisi, iar acest lucru a surprins majoritatea iubitorilor de fotbal din România. O excepție este antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu.

Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că nu a fost suprins de eliminarea Universităţii Craiova din Europa League, precizând că în România toată lumea vrea rezultatele generaţiei sale, de acum 30 de ani, şi se face o dramă din orice eşec.

„Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. Ei (n.r. – jucătorii echipei Locomotive Tbilisi) poate nu au mai jucat de mult în cupele europene. E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa dramă. Noi facem dramă din orice. Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus… am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo.

Toţi vor rezultatele alea, dar ţinând cont de investiţiile care se fac în România… Nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Chiar nu înţeleg. Noi nu investim nimic şi vrem să scoatem rezultate. Noi nu înţelegem că Bulgaria, Cehia, Polonia, toţi investesc masiv în fotbal. Noi nu investim nimic şi vrem rezultate. Deci pe mine eliminarea Craiovei nu m-a surprins, pe alţii poate i-a surprins”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și: Liga 1 / Programul meciurilor din etapa a 2-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS