5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTbilisi – „U“ Craiova 2-1 / Cristiano Bergodi: „Dezamăgirea este mare!“

Tbilisi – „U“ Craiova 2-1 / Cristiano Bergodi: „Dezamăgirea este mare!“

-

Antrenorul principal al Universității Craiova, Cristiano Bergodi, s-a arătat foarte supărat la conferința de presă de după meciul susținut joi seară cu Locomotive Tbilisi, pierdut cu 2-1. Italianul a fost foarte deranjat de modul cum au fost primite golurile și nu consideră că formația gazdă a surprins prin altceva.

„Din păcate a fost un meci care ne provoacă o dezamăgire mare. Ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar am pierdut și nu am făcut un meci prea bun. Singurul reproș care se poate face este că am luat două goluri pe contraatac. Iar asta m-a deranjat! Asta a fost și mergem înainte, vom vedea ce se întâmplă. Dezamăgirea este mare!“, a spus Bergodi.

„În prima repriză am controlat jocul, dar am ales greșit soluțiile în careul advers. În cea de-a doua repriză, în acele două situații de contraatac ne-au găsit dezechilibrați și ne-au dat două goluri. După, am jucat și am încercat să îndreptăm lucrurile. Am avut și doi atacanți, dar asta a fost“, a completat Cristiano Bergodi.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Confruntarea contează pentru etapa a doua din Liga 1 și va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citește și: Locomotive Tbilisi – Universitatea Craiova 2-1. Ce-a fost asta? Rușine!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS