7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTbilisi - „U“ Craiova / Georgienii i-au „periat“ pe jucătorii lui Bergodi

Tbilisi – „U“ Craiova / Georgienii i-au „periat“ pe jucătorii lui Bergodi

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, întâlneşte astăzi, de la ora 20.00 (Digi Sport, live text gds.ro), formaţia Locomotive Tbilisi. Partida se dispută în Georgia, pe stadionul „Mikheil Meskhi II”, şi contează pentru primul tur preliminar al Ligii Europa.

Antrenorul gazdelor, Giorgi Chiabrishvili (40 de ani), a precizat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare acestei partide eliminatorii, că echipa din Bănie este de temut.

„Echipa se pregătește ca de obicei pentru un meci, iar majoritatea jucătorilor sunt sănătoși. Cert este că am dat peste cel mai puternic dintre cei patru adversari posibili. Nu este chiar rău, deoarece este o provocare pentru echipa noastră. Este un fel de test, pentru a vedea la ce nivel suntem acum. Am studiat amănunțit adversarul și am avut timp să oferim toate informațiile jucătorilor noștri în detaliu. Acum, principalul lucru este ceea ce va fi pe teren și cum vom putea să punem în practică planul tactic. Noi vom juca fără presiune. Muncim în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea jocului nostru”, a declarat Giorgi Chiabrishvili, conform Prosport.

„Craiova joacă un fotbal rapid și agresiv“

Stoperul Alexandre Gureshidze este în ton cu antrenorul său. Şi el consideră Craiova favorită, dar a punctat că echipa este foarte concentrată şi vrea calificarea în turul 2.

„După o lungă pauză, Lokomotive revine în cupele europene. Desigur, ne lipsește experiența internațională, dar acum, şi, în general, în fiecare meci, intrăm pe teren pentru a câștiga. Avem un adversar puternic în faţă, dar avem toate informațiile despre el. Craiova joacă un fotbal rapid și agresiv. Ne pregătim la fel ca pentru fiecare meci. Nu avem nicio presiune, chiar avem o stare mentală bună. Înainte de un meci de acest nivel, nu ne mai trebuie motivație. Nu vom face concesii pe teren, vom da totul! Vom încerca să ne îndeplinim temeinic sarcinile”, a spus fundaşul de 25 de ani.

După 10 etape scurse din prima ligă gruzină, Lokomotive Tbilisi este pe locul 6, cu 13 puncte. Georgienii au disputat ultimul meci oficial acum 10 zile, în campionat, 0-0 în deplasare cu Samtredia.

Citeşte şi: Bergodi: „Suntem foarte bine pregătiți și vrem să obținem calificarea”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS