9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Mulţescu nu mai este antrenorul lui Dinamo. Contra este noul tehnician al „câinilor“

Liga 1 / Mulţescu nu mai este antrenorul lui Dinamo. Contra este noul tehnician al „câinilor“

Update: Clubul Dinamo a anunţat astăzi că a parafat un contract cu fostul selecţioner Cosmin Contra.

…..

Ştire iniţială:

FC Dinamo a anunţat, astăzi, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Gigi Mulţescu. „SMURD“ fusese instalat în funcţie la 14 iulie.

„Dinamo Bucureşti şi Gheorghe Mulţescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal. Gheorghe Mulţescu va ocupa o nouă funcţie în cadrul clubului, poziţia urmând a fi stabilită zilele următoare. Îi mulţumim domnului Gheorghe Mulţescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo. Dincolo de cuvinte sau cifre, Gheorghe Mulţescu rămâne un profesionist, un om de cuvânt, un dinamovist incontestabil în istoria clubului nostru. Noua conducere executivă a clubului apreciază calităţile fostului antrenor principal al primei echipe şi consideră că Gheorghe Mulţescu este o persoană foarte importantă în noua structură organizatorică la Dinamo Bucureşti“, se menţionează pe site-ul clubului Dinamo.

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a obţinut o victorie şi două remize pe banca formaţiei alb-roşii. A fost neînvins în ultimele două meciuri din campionatul trecut (FC Voluntari – FC Dinamo, scor 1-2, FC Dinamo – FC Viitorul, scor 1-1) şi în prima etapă a noului sezon competiţional (FC Dinamo – FC Hermannstadt 1-1).

Favorit să-i ia locul lui Gigi Mulţescu pe banca lui Dinamo este fostul selecţioner Cosmin Contra.

Citeşte şi: Liga Naţiunilor / Brigadă din Hexagon la meciul România – Irlanda de Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS