17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari a început sezonul cu o victorie

FC Voluntari a început sezonul cu o victorie

FC Voluntari a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Ligii 1. Formația lui Mihai Teja se pare că își continuă seria bună de la finalul sezonului trecut, învingând-o pe Gaz Metan, cu scorul de 2-1, în prima etapă. Jocul a fost unul modest, cu două echipe parcă „adormite” după perioada de pauză.

Pentru Voluntari au punctat Căpățână, în minutul 12, din penalti și Armas (67). Pentru Mediaș a marcat Ciocan (53). De menționat că la Gaz Metan a fost titular fostul atacant al Universității Craiova, Luis Nițu.

Voluntari: Rîmniceanu – Cr. Costin, Balaur, Armaș, Al. Vlad – Căpățînă, Ricardinho, I. Gheorghe (74, Bortoneanu) – Eric, Al. Stoica (81, Voinescu), R. Grădinaru. Antrenor: Mihai Teja.

Gaz Metan: Buzbuchi – R. Romeo (54, Alceus), Larie, R. Popa, Trif – Droppa, Pambou – Sanoh (71, Velisar), Gabriel de Moura, Dogaru (46, Ciocan) – L. Nițu (80, Costea). Antrenor: Dushan Uhrin.

În următoarea etapă, FC Voluntari se va deplasa la Arad, pentru duelul cu UTA. De partea cealaltă, Gaz Metan va primi vizita celeilalte echipe nou-promovate, FC Argeș.

Etapa 1:

Vineri, 21 august: FC Argeș – FC Botoșani 2-3;
Sâmbătă, 22 august: FC Viitorul – UTA 1-1, Sepsi -Universitatea Craiova 0-1, Astra – FCSB 0-3;
Duminică, 23 august: Poli Iași – Chindia Târgoviște 1-0, Clinceni – CFR Cluj 1-2;
Luni, 24 august: FC Voluntari – Gaz Metan 2-1, ora 21.00: Dinamo – FC Hermannstadt.

Citește și: Liga 2 / FCU a rămas fără antrenor principal chiar înainte de startul campionatului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS